شادونه_۱۲۰۱ مدیر عضویت: 1399/09/29 تعداد پست: 3027 عنوان عکس گل هاتون | مشاهده متن کامل بحث + 3015 بازدید | 57 پست سلام خانوماهرکی دوس داره عکس گلاشو بفرسته و بگه اسم گلا چیه .چون من خودم خیلی گل دارم میخوام اگه خوشم اومد برم بخرم.ممنون میشم عکس بزارین دوستان😍 یجور میگن قیافه مهم نیست و مهم شخصیته انگار ما خوشگلا بی شخصیتیم😒😂🌹 1400/03/30 | 07:31 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
khanom_bala عضویت: 1399/05/09 تعداد پست: 2170 مرسی گلم شما هم اگه گل دارین عکس بزارین😊 گل دارم خوشگلم ولی الان افقیم حال ندارم بلند شم عکس بگیرم😅منم عاشق گل و گیاهم ی سردرحال درگیریباگلا و گلدونامم
دختر۶۵۹۰۹۷ عضویت: 1398/09/12 تعداد پست: 2267 دوستان اسمهاشون گفتن🥰خونه کوچیکی دارم ولی عاشق گل هستم دعا کنید برم جای بزرگ که گل خونه درست کنم
شادونه_۱۲۰۱ مدیر استارتر عضویت: 1399/09/29 تعداد پست: 3027 گل دارم خوشگلم ولی الان افقیم حال ندارم بلند شم عکس بگیرم😅 منم عاشق گل و گیاهم ی سردرحال درگیریباگ ... من خودمم حال ندارم پاشم 😅 یجور میگن قیافه مهم نیست و مهم شخصیته انگار ما خوشگلا بی شخصیتیم😒😂🌹
khanom_bala عضویت: 1399/05/09 تعداد پست: 2170 دوستان اسمهاشون گفتن🥰خونه کوچیکی دارم ولی عاشق گل هستم دعا کنید برم جای بزرگ که گل خونه درست کنم&nb ... مثل منی شما ان شالله یه خونه بزرگ بنام خودت برات درست کنه خدامنم بااینکه هم مساتجرم هم خونم کوچیکه عاشق گلم و سعی میکنم براگلام توهمین خونه کوچیک جاباز کنم
شادونه_۱۲۰۱ مدیر استارتر عضویت: 1399/09/29 تعداد پست: 3027 دوستان اسمهاشون گفتن🥰خونه کوچیکی دارم ولی عاشق گل هستم دعا کنید برم جای بزرگ که گل خونه درست کنم&nb ... عزیزدلم ان شاءالله ی خونه ی بزرگ گیرتون بیاد پر از گلای خوشگل یجور میگن قیافه مهم نیست و مهم شخصیته انگار ما خوشگلا بی شخصیتیم😒😂🌹
شادونه_۱۲۰۱ مدیر استارتر عضویت: 1399/09/29 تعداد پست: 3027 مثل منی شما ان شالله یه خونه بزرگ بنام خودت برات درست کنه خدا منم بااینکه هم مساتجرم هم خونم ... کلا گل به خونه ی انرژی خاصی میده ان شاءالله شما هم صاحب خونه میشی گلم یجور میگن قیافه مهم نیست و مهم شخصیته انگار ما خوشگلا بی شخصیتیم😒😂🌹
شادونه_۱۲۰۱ مدیر استارتر عضویت: 1399/09/29 تعداد پست: 3027 چه کاکتوس بامزه ای😍😅 یجور میگن قیافه مهم نیست و مهم شخصیته انگار ما خوشگلا بی شخصیتیم😒😂🌹
khanom_bala عضویت: 1399/05/09 تعداد پست: 2170 کلا گل به خونه ی انرژی خاصی میده ان شاءالله شما هم صاحب خونه میشی گلم خداازدهنت بشنوه عزیزمان شالله برای شماهم خدادرست کنه
شادونه_۱۲۰۱ مدیر استارتر عضویت: 1399/09/29 تعداد پست: 3027 خداازدهنت بشنوه عزیزم ان شالله برای شماهم خدادرست کنه فدای تو عزیزم یجور میگن قیافه مهم نیست و مهم شخصیته انگار ما خوشگلا بی شخصیتیم😒😂🌹