من اگر کافر بی دین وخرابم به توچه من اگر مست می شرب شرابم به توچه تواگر مستعد نوحه و آهی چه به من !من اگر عاشق سنتور ربابم به توچه تواگر غرق نمازی چه کسی گفت چرا،من اگر وقت نماز غرق خوابم به توچه تواگر لایق الطاف خدایی خوش باش من اگر مستحق خشم وعتابم به توچه دنیا گرچه سراب به گفتارشما من به جد طالب کهنه سرابم به توجه🖤
دیگه نمی خوام تعلیق شم atefe1998من اگر کافربی دین خرابم به توچه من اگر مست می شرب شرابم به توچه تو اگر مستعد نوحه آهی چه به من؟ من اگر عاشق سنتور ربابم به توچه تو اگر غرق نمازی چه کسی گفت چرا من گر وقت نمازغرق خوابم به توچه تو اگر لایق الطاف خدایی خوش باش من گر مستحق خشم عتابم به توچه دنیا گرچه سراب به گفتار شما من جد طالب کهنه سرابم به توچه🖤
همه ببخش و رد شو ـ همیشه مهربون باش با مهربونی خعلی چیزا درست میشه نمازتو سر وقت بخون میگن نمازتو بخونی خعلی از مشکلاتت حل میشه از بنده چیزی نخواه فقط از اون بالاسری بخواه که بدون منت بهت میده هیچ وقت نزار قلبت سنگ بشه همیشه محبت کن دل رحم باش خدا هم یاورت باشه به حرف مردم جز مواقع لزوم هم گوش ندع ـ
دیگه نمی خوام تعلیق شم atefe1998من اگر کافربی دین خرابم به توچه من اگر مست می شرب شرابم به توچه تو اگر مستعد نوحه آهی چه به من؟ من اگر عاشق سنتور ربابم به توچه تو اگر غرق نمازی چه کسی گفت چرا من گر وقت نمازغرق خوابم به توچه تو اگر لایق الطاف خدایی خوش باش من گر مستحق خشم عتابم به توچه دنیا گرچه سراب به گفتار شما من جد طالب کهنه سرابم به توچه🖤
من رویایی دارم... رویایی از جنس آزادی✌️ آزادی یعنی پول ایرانم ارزش داشته باشه... آزادی یعنی شبا با خیال راحت خوابمون ببره بدون این که غصه بخوریم صبح قرار چی گرون بشه.... آزادی یعنی داروهایی که برای هموطنام حکم زندگی داره هرلحظه و هرجا بدون دغدغه مالی پیدا بشه.... اگه منظورم از آزادی، حجاب بود ک حجابمن به بابام و شوهرمم مربوط نیست بقیه که جای خودشون😊✌️❤️