2777
2789
عنوان

مناجات سالکان(صحیفه سجادیه) 🌟🌠

| مشاهده متن کامل بحث + 383 بازدید | 95 پست
الهی همیشه از شر بدیها بدور باشید و در پناه خدا بمانید💚🌿💜🌠💚

ممنون..همچنین🌱

چه برکتی دارد دوست داشتنت خدا💛هر چه دلم را خالی میکنم باز پر میشود از تو🌷💚 دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی  میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست.😍 
سلام دوستان گرامی، به تاپیک مناجات سالکان(انس با صحیفه سجادیه) خوش آمدید🙏      @ ...

سلام عزبزم صبحت بخیر حتما میخونم. ان شالله که مشکلشون برطرف بشه‌

یه زنبیل دارم ۱۱ سال دست دکتر بوده، فقط باهاش میرفته تو سایه ؛                               قیمت: دایرکت 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام دوستان گرامی، به تاپیک مناجات سالکان(انس با صحیفه سجادیه) خوش آمدید🙏      @ ...

❣️❣️❣️

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

سلام عزیزم صبحتون بخیر وپراز الطاف الهی وروزتون سرشار از آرامش وحضورخدا ،برای کاربران مد نظر خوندم انشاالله مشکلشون رفع وحاجاتشون روا ، ب نیت حاجت دل شما وخوشبختیتون آیت الکرسی خوندم مهربون انشاالله به حاجاتتون برسین .،الهی آمین .اللهم صل علی محمد وال محمدوعجل الفرجهم🌸🌼🌻

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   
سلام دوستان گرامی، به تاپیک مناجات سالکان(انس با صحیفه سجادیه) خوش آمدید🙏     @مامیامتی ...

سلام صبح بخیر عزیزم 🥰🌈🌸🌸 انشالله حاجت روا بشن دوستای گلم 🌱🌺🪐

گاهی (نه!)  همیشه  شادترین غمگین جهانم:).        https://t.me/+gQy_zMZHRK4yNzE0.         

سلام سپااس😍😍😍

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون  

سلام دوستان گرامی، به تاپیک مناجات سالکان(انس با صحیفه سجادیه) خوش آمدید🙏     @راجرز ...

سلام عزیزم خوندم انشاالله حاجت روا شن الهی آمین 🌸🙏

https://abzarek.ir/service-p/msg/138343   🖤 دوست دارم بابا🖤🦋

سلام ممنونم به خاطر تاپیک زیباتون آبجی جون❤️ 

برای عزیزان مورد نظر هم خوندم ، التماس دعا 🙏

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت
سلام عزیزم صبحتون بخیر وپراز الطاف الهی وروزتون سرشار از آرامش وحضورخدا ،برای کاربران مد نظر خوندم ا ...

سلام خواهرجونم، صبح شماهم متعالی🌸🌼بی نهایت سپاسگزارم، منو مورد لطف خودتون قرارمی ید، منم برای شما صلوات میفرستم، الهی همیشه از شر و بدیها بدور باشید و در پناه حق بمانید🙏

تاپیک نور، اینجاست💎💎       نــــــــور انتخاب نمی کند، می تابد به ذره ذره ی زندگی و بر هر چه در مسیر دارد روشنی می بخشد نور باش و ذات خویش را زیست کن…زندگیتون پر از نور الهی✨خدایا من خواهان بهترین تقدیری هستم که برای من و عزیزانم و دوستانم رقم زده ای🙏✨                                                                            زندگی برگ بودن در مسیر باد نیست امتحان ریشه است ریشه هم هرگز اسیر باد نیست زندگی چون پیچک است انتهایش می رسد پیش خدا
سلام عزبزم صبحت بخیر حتما میخونم. ان شالله که مشکلشون برطرف بشه‌

سلام عزیزدل، الهی همیشه از شر و بدی بدور باشید و در پناه حق باشید💛🙏

تاپیک نور، اینجاست💎💎       نــــــــور انتخاب نمی کند، می تابد به ذره ذره ی زندگی و بر هر چه در مسیر دارد روشنی می بخشد نور باش و ذات خویش را زیست کن…زندگیتون پر از نور الهی✨خدایا من خواهان بهترین تقدیری هستم که برای من و عزیزانم و دوستانم رقم زده ای🙏✨                                                                            زندگی برگ بودن در مسیر باد نیست امتحان ریشه است ریشه هم هرگز اسیر باد نیست زندگی چون پیچک است انتهایش می رسد پیش خدا
سلام ممنونم به خاطر تاپیک زیباتون آبجی جون❤️  برای عزیزان مورد نظر هم خوندم ، التماس دعا 🙏

سلام عزیزم، سپاسگزارم🙏🙏لطف کردید، الهی همیشه از بدیها دور باشید و در پناه خدا باشید💕🌹