هر وقت از شوهرم میپرسم چی بپزم میگه قرمه سبزی😅 از ظهر گذاشتم حساابی جا افتاده روغنش دراومده😋😋😋
اگر توی قرمه سبزی قبل در آوردن یه ۱۰ دقیقه قبلش یه دو سه تیک یخ بزاری هم تیره تر میشه هم روغنش در میاد 😋😋😋😋
تمام راهی که برای تو با دلم رفته بودم را ،حال مجبورم با عقلم برگردم 💔🙂💔 قهرمان گاو بازی اونی نیست که با گاوا سرشاخ میشه اونیه که خوب جلوشون جا خالی میده
من شوهرم دوست نداره چاق بشه ولی هیچ وقت از غذاش نمیزنه😂😂باز من میخام چاق بشم ولی نمیشم
تروخدا نزارید چاق بشید بعدا هیچ جوری لاغر نمیشید من باردار که بودم پنج کیلو اضافه وزن پیدا کردم بعد متاسفانه سقط شد دو هفته مریض شدم باز لاغر نشدم 😢😢😢 والله خانواده ی شوهرمم شامو سبک میخورن شکر خدا اونم از بچگی اینطوری یاد گرفته حالا مجرد که بودم با مامانم همش فکر میکردیم شام چی درست کنیم اینجا منم عادت گرفتم شامو سبک بخورم
لپه پخته با کشمش و پیاز ادویه وزردچوبه ودارچین وفلفل اینارو هم میزنیم با کمی نمک میذاریم داخل مرغ مرغو میدوزیم بعد سرخ میکنیم پیاز تفت میدیم با رب گوجه و ادویه ها والوچه خورشتی و لیمو لپه نپخته بشور بریز روی رب بعد اب بذار اندازه که میخوای بعد مرغ بذا توش اجازه بده تا دوساعت روگاز باشه اول بذار بجوشه بعد کمش کن تا دوساعت