2777
2789
عنوان

شام چی دارین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3221 بازدید | 219 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عدس پلو بامرغ،هرکی دوس داره این غذاروبلایکه

من باقالی پلو گذاشتم

شما عدس پلو میذارید بعد روش مرغ می ریزید؟

مثلا چطور عکس نداری؟

من اینجا ماکارونی با مرغ تکه ای شنیدم به نظر خوب نمی اومد اما یه جا خوردم خیلی خوب بود

🖤 
شبا ماست و پنیر میخوریم 😍😍😍 چقدر من برای شبا خیالم راحته فکرم برلی شام چی درست کنم مشغول نیست. شا ...

من شوهرم دوست نداره چاق بشه ولی هیچ وقت از غذاش نمیزنه😂😂باز من میخام چاق بشم ولی نمیشم

کوکوسیب زمینی

کوفت بخوره قبل قهر اصلا غذا نمیخورد الان شده گاو😒🥴

پفک نمکی سابق هستم برای سلامتی پسرم یه صلوات میفرسی ‏از الان دارم بـه اول فروردین سال ۱۴۰۱ فکـر مـیکـنم کـه چقدر قراره بــا تاریخ رنـد ۰۱/۰۱/۰۱ و جمله “این اتفاق هر صد سال یه بــار مـی افته” و چرت و پرتای دیگه زخم بشیم.  
ما قیمه داریم😐 ولی قرمه سبزی هوس کردم  😐

هر وقت از شوهرم میپرسم چی بپزم میگه قرمه سبزی😅 از ظهر گذاشتم حساابی جا افتاده روغنش دراومده😋😋😋

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️