من مادر نميشوم تا فرزندم را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم
عزیزم شما سه ساعت قبل شام باید خمیرشو اماده کنی که بمونه اول دو پیمانه ارد رو الک کن بعد تو یکاسه یدونه تخم مرغ و نصف ق غ نمک و نصف شکر و نصف خمیر مایع بریز با دوقاشق روغن مایع و هم بزن خوب که هم زدی به ارد اضافه کن همچنین به مقدار لازم هم اب باید اضافه کنی و انقد ورز بده که خمیر نچسبه به دستت دیگه بزار سه ساعت بمونه مواد داخلش هم ی پیاز نگینی خورد کن سرخ کن یکمی هم سویا خیس کن کم زیاد ن هم سرخ کن فلفل دلمه و سوسیس هم نگینی خورد کن و سرخ کن دوتا حبه سیرم بریز توش سرخ که شدن ادویه و نمک پودر اویشن فلفل بزن و برو سراغ خمیرت با قالب گردی درست کن موادو بزار داخلش پنیر پیتزا هم بریز توش و با چنگاه لبه هاشو به هم بچسبون و سرخ کن نوش جان
کـه دانـد بجـز ذات پـروردگـار...کـه فـردا چـه بازی کند روزگـار