2777
2789
عنوان

شام چی دارین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3221 بازدید | 219 پست
چیه؟

استامبولی منظورم بود😁

من مادر نميشوم تا فرزندم  را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را  به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار  و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دستورشو میدی

عزیزم شما سه ساعت قبل شام باید خمیرشو اماده کنی که بمونه اول دو پیمانه ارد رو الک کن بعد تو یکاسه یدونه تخم مرغ و نصف ق غ نمک و نصف شکر و نصف خمیر مایع بریز با دوقاشق روغن مایع و هم بزن خوب که هم زدی به ارد اضافه کن همچنین به مقدار لازم هم اب باید اضافه کنی و انقد ورز بده که خمیر نچسبه به دستت دیگه بزار سه ساعت بمونه مواد داخلش هم ی پیاز نگینی خورد کن سرخ کن یکمی هم سویا خیس کن کم زیاد ن هم سرخ کن فلفل دلمه و سوسیس هم نگینی خورد کن و سرخ کن دوتا حبه سیرم بریز توش سرخ که شدن ادویه و نمک پودر اویشن فلفل بزن و برو سراغ خمیرت با قالب گردی درست کن موادو بزار داخلش پنیر پیتزا هم بریز توش و با چنگاه لبه هاشو به هم بچسبون و سرخ کن نوش جان

کـه دانـد بجـز ذات پـروردگـار...کـه فـردا چـه بازی کند روزگـار
عکس بده از سست منم بدم ببینم چجوری میدرستین

عه دم گذاشتم الان دیدم پست شمارو

عشق مقدس است و عاشق اهل خیانت نیست⁦❤️⁩ عاشق ناپاکی را به حریم پاک و مقدس دل راه نمی‌دهد 💚 هوس رانباید عشق نامید
عکس بده از سست منم بدم ببینم چجوری میدرستین

عکس ندارم ولی میگم چطور درست میکنم

پیاز و با گوشت چرخ کرده تفت میدم ادویه میزنم لوبیا سبز از قبل سرخ کرده داشتم ریختم و رب زدم کمی آب ریختم یکم بپزه

برنج و آبکش میکنم سس لابه لای برنج میریزم دم میزارم 😊

عشق مقدس است و عاشق اهل خیانت نیست⁦❤️⁩ عاشق ناپاکی را به حریم پاک و مقدس دل راه نمی‌دهد 💚 هوس رانباید عشق نامید

مامان بزرگم سیب زمینی پخته و کوبیده و پیاز داغ قاطیش کرده محشر شده سهم ما رو فرستاد بالا خونمون😋😋😋

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲
سوسیس خونگی چیه من نمیدونم بخدا

منظورم اینه که خودش توی خونه سوسیس درست کنه 

با گوشت مرغ خیلی خوشمزه میشه. دستور سوسیس و کالباس مثل همه فقط اندازه اش فرق داره و گاهیم توی کالباس هویج و قارچ و .... میریزن

من البته با گوشت قرمز درست نکردم.

ممنون عزیزم  خیلی مهربونید شما⁦♥️⁩ بله زرشک پلو خیلی دوست داشت امروز درست کردم براش عکسشو گذ ...

فدات گلم از مهربونی خودتونه 😙😙😙😙 دست گلت درد نکنه عزیز دلم نوش جان 😍😍😍

رایانم زندگیم همیشه بمون برام 🩷🧿