2777
2789
عنوان

پارکینسون

2238 بازدید | 25 پست

سلام دوستان من مادرم ۶۱ سالشه حدود ۴۰ سالگی بدون هیچ سابقه قبلی تشنج میکنه و تقریبا بیست ساله داره قرص والپروات مصرف میکنه تقریبا یکی دو ساله لرزش دست و پا دارن که دکتر تشخیص پارکینسون داده😭😭و دارن قرص مصرف میکنن ، من خیلی حال روحیم بخاطر مادرم بده، افسرده شدم این بیماری چقدر طول میکشه به حالت شدیدش برسه ؟ کسی تو اطرافیانشون داشتن ؟

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره ❤❤❤❤                                         

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببرینش دکتر نهایت داروشو عوض کنه خوب میشه 

دادو میخورن ولی دکتر گفته بیماری پیش رفت‌میکنه دارو فقط علایم رو تا حدودی برطرف میکنه

من کسی رو ندیدم ولی شنیدم که میگن اگه داروهاش رو مرتب مصرف کنه و زیر نظر پزشک باشه شدید نمیشه

دارو میخوره متاسفانه داروی خارجیش هم وارد نمیشه اگرم بشه خیلی گرونه و میگن اون بهتر اثر میراره

خدا مادر عزیزتو شفا بده انشاالله .اما چون سوال پرسیدی جواب میدم .یکی از بستگان پارکینسون داشتن دو سا ...

مرسی عزیزم 😢

دارو میخوره متاسفانه داروی خارجیش هم وارد نمیشه اگرم بشه خیلی گرونه و میگن اون بهتر اثر میراره

خارجی ایرانی تفاوتی ندارن خیلی فقط مارک داروتون تحت هیچ شرایطی عوض نکنید 

اقا هستم. عزیزمو گلم ممنوع
خارجی ایرانی تفاوتی ندارن خیلی فقط مارک داروتون تحت هیچ شرایطی عوض نکنید 

نه اصلا عوض نمیکنیم چون سابقه تشنج هم دارن خیلی خطرناکه

پدرم سکته کرده بود یکی از داروهاش نایاب شده بود رفتیم از هلال احمر گرفتیم برید از هلال احمر بگیرید شاید داشته باشن

گر نگهدار من آن است که سنگ را در بغل شیشه نگه میدارد
پدرم سکته کرده بود یکی از داروهاش نایاب شده بود رفتیم از هلال احمر گرفتیم برید از هلال احمر بگیرید ش ...

اصلا نیست وارد نمیشه 

کسی رو هم نمیشناسید از اونور آب براتون بفرسته

اخه بحث یکی دو روز نیست که هر روز باید بخورن تا اخر عمر، تازه یواش یواش دوزشم باید بره بالا ،اگه موقتی بود باز ادم یکاری میکرد 

اخه بحث یکی دو روز نیست که هر روز باید بخورن تا اخر عمر، تازه یواش یواش دوزشم باید بره بالا ،اگه موق ...

درک میکنم میدونم چی میگی

گر نگهدار من آن است که سنگ را در بغل شیشه نگه میدارد

عزیز دلم ایشالا هر چه زودترررررررررررررررر خوب بشن   اتفاقا پدر بزرگ منم 78 سالشه جوونایش 2 بار تشنج کرده بود دکتر نبود که اون قدیما خب الان پارکینسون گرفته بردیمش پیش دکتر رضا سنجری خدا خیرشون بده آقای دکترووووووو الان حال پدر بزرگم خیلی بهتره کم کم راه میره