2777
2789
عنوان

شرایطم طوریه ک باید حتما طلاق بگیرم..ولی بخاطر ..

| مشاهده متن کامل بحث + 1057 بازدید | 77 پست
جدی؟؟ توروخدا دلیل طلاقت چی بود؟؟؟

تشویقت نمیکنم 😄 به جدایی آخرین راهه

اما طلاق سخت نیس برای من که انگار نه انگار البته تنها دلیلش اینه خیلی تلاش کردم

خدایِ مهربونم شکرت ❤🙏

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

جدا شو عزیزدلم الکی میخوای یه بچه بیگناه و به دنیا بیاری یه درصد اگه بعدا جدا بشی میدونی چقدر سخته بزرگ کردن یه بچه بدون پدر با این هزینه‌ها بعد از اون مطمئنی کسی که دوسش داری حاضره باهات ازدواج کنه خانوادش راضی میشن

عاقلانه تصمیم بگیر

یه صلوات نذر همه آرزوهایی که منتظر برآورده شدنن 🌱🥀🌷🌹🌱 مذهبی نیستم اما معتقدم خدا تو وجود هممون نشسته و ما بهش میگیم وجدان......دینم انسانیت......همه ما فرزندان حواییم.....دل هم و نشکنیم..... یه عضو کوچیک از حامیان معصومترین مخلوقات خدا🐾🐶🐷🐰🐹😻🐾 

تروخدا فک نکن اگه بچه بیاری درست میشه همه چی ارومه و ... 

اصلا اینطوری نیست 

بچه بیاری و بعد ده سال دوباره به مشکل بخوری اون بچه از زندگی سیر میشه 

هر چند فک کنم حتی اگه باهم باشین باز جنگ اعصاب دارین پس ی نفر دیگه رو بد بخت نکن لطفا 

نابْ باش اَدْا رُ کِ هَمِه بَلَدن👑❄

همه اونایی که بعد چن سال میخان طلاق بگیرن وقتی ازشون میپرسی چرا بچه دار شدی؟جواب میدن:با هودم فکر کردم شاید بچه بیاد زندگیمون درست بشه اما نشد.

خب برای چی همچین فکری میکنین؟اون بچه مگه اسباب بازیه؟خب یکم فکر کنین...

اخلاق یکی بعد بچه دار شدن درست نمیشه اگر این طور فکر نمیکنین سخت در اشتباهین 

ببخشیدا اما شماها که شرایط پدر مادر خوب بودن ندارین خب بچه دار نشید این خود خواهی محضه که برای آزمایش زندگی خودت ،یه بیگناه که هیچ انتخابی در مورد خانوادش نداشته رو بد بخت کنید...

نه_به# _خودخواهی

#تفکر

اره ولی شوهر خوبی نیست...

بچه تو یه محیط بی مهر و پر از خیانت بزرگ شه میشه سرتا سز عقده و مشکل 

اگه واقعا مادر خوبی هستی و میخوای بچه ت خوشبخت باشه تو هم چین محیطی به دنیاش نیار سر خودخواهی خودت

تا زمانیکه به ثبات نرسیدید   پای شخص سوم بی گناه و معصوم رو به زندگی تون باز  نکنید & ...

همین زوجینی که با وجود کلی بدبختی و مشکل و سیاهی بچه میارن در حق ما ظلم‌کردن کاش قبل فکر کردن به بچه به مسئولیت بزرگش به امادگی به اگاهی به شرایط فکر‌کنیم هز کی ام منو میبنینه میگه بچه بیار هیچ خبر از زندگی من ندارن فقط دستور میدن

.
اخه از طاق میترسم...فک میکنم دخترایی ک زرنگن شوهرشونو حفظ میکنن و طلاق نمیگیرن😑میگم نکنه زشت باشم و ...

مادر شدن خوبه ولی به شرطه اینکه همدم خوبی داشته باشی نه اینکه خودتو به خاطر بچه بندازی تو چاه عمیق که امیدی بهش نیست بخدا من اگه بجای تو بودم بچه نداشتم یه ثانیه تو این زندگی نمیموندم

همیشه سعی کردم دل کسیو نشکنم؛اما به خودم که نگاه میکنم،تیکه تیکه ام:  سعی کردم کسیو تو غمهاش تنها نذارم . اما هیچکس نفهمید کی ناراحتم .سعی کردم با همه مهربون باشم اما بعضیا فکرکردن من احمقم!!! همیشه بقیه رو بخشیدم،،اما فکرکردن متوجه خطاهاشون نشدم:
همین زوجینی که با وجود کلی بدبختی و مشکل و سیاهی بچه میارن در حق ما ظلم‌کردن کاش قبل فکر کردن به بچه ...

شما کاری رو انجام بدید که  عاقلانه و درستِ و بعدا بابت ش پشیمون نمیشید 

مردم  گاهی  نسخه های غلط  برای هم  تجویز میکنن 

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
مادر شدن خوبه ولی به شرطه اینکه همدم خوبی داشته باشی نه اینکه خودتو به خاطر بچه بندازی تو چاه عمیق ک ...

هیچ حسی به شوهرم ندارم..ولی از بچگی ط‌وری بزرگ شدم انگار شوهر نعمته و باید حفظش کرد وگرنه دختر زرنگی نیستی...😭😭

این صفحه مشترک برای من و خواهرمه😊🧡
اره ولی شوهر خوبی نیست...

من یه دوستی دارم که ۲۱ ازدواج کرد ، ۲۷ بچه دار شد . قبلش هم با شوهرش مشکل داشت . 

ولی مثل تو فکر میکرد . ولی نهایتا تو سن ۳۰ سالگی با یک بچه ۳ ساله جدا شد . دیگه تباه شد چون همه زندگیش فدای اون بچه شد ، چون بچه داره نمی تونه ازدواج کنه ، حتی نمی تونه دوست پسر داشته باشه ، بزرگ کردن اون بچه دست تنها قشنگ پیرش کزده