2777
2789
عنوان

ی سه ماهی هست لباسامو انداختم ماشین نشستم😧

| مشاهده متن کامل بحث + 4041 بازدید | 384 پست
اولللللل شدمممممممممم😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍 میخواستم تاپیک جدا بزنم تگت کنم عزیزه دلم

وااااای فداتشم الان بخدا یه جیغ بلند زدم اصن از خوشحالم اون ورتر حالا خودت دیدی الکی چ خودتو اذیت کردی حالا ولش کن تبریک قهرمااااان 😍😍😍حالا کو شیرینیشو ؟😂

ایقد با خودت نجنگ عزیزم مطمعنم از افسردگی عبور میکنی 

مرسی گل من ایشالله ممنونم اززهمتون 💚💚💚💚💚💚

خوشحال میشم رایگان بتونم کمکی ب کنکوری ها بکنم🥺❣️ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم ی سوال دارگ😁

کی از ضد افتاب پریم میزنه من فاقد چربی میزنم هر کار میکنم رو پوستم حالت ماسیدگی پیدا میکنه راهکار بدین پلیز

کامنتامو لایک نکنین لطفا🚫🚫🚫 خدایا به خاطر هرچی که دادی،ندادی،میخوای بدی شکرت.🤗 ۲۳ سالمه^.^

من هر دو روز ماشین باید روشن کنم پدرم در اونده اینقدر سبد رخت میارم میبرم... 

عزیزم شما حوصله پهن کردنش نداری ؟؟ آخه شستن اش که حوصله نمیخاد فقط میخاید روشن کنید ... 

تنها زندگی می‌کنید؟؟   از دیگران کمک بخواید..

روز شمار تولد دخترمه ..   باردار نیستم .      لاحول و لاقوه الا بالله    توانایی هایم و هنرهایم و تمام احساسات شادم با هر حرف و رفتار بد خانواده همسرم میریزه بهم ولی من یک فردی هستم که دنیا رو شکست میدم اما خودم شکست نمی‌خورم  
سلام گل من خوبی 😍😍💚 اول شدمممممم  مرسی از همتون از تک تکتون ک بهم امید و انگیزه دادینزبرم ...

هووووووووووو‌‌ووووووووووووووو بزن دست قشنگههههههه رو قهرررررررررررمان ماااااااااااییی گیلیلیلیلیلیلییلییی💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻🏆🏆🏆🏆🥇🥇🥇🥇🎖🎖🎖🎖🎖🎺🎺🎺🎺🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎊🎊🎊🎈🎈🎈🎈🎈💝💝💝💝💝💝 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍

مبااااارکهههههههههههههههههههههههههههه

دیدی دیدی گفتم انقد فکر منفی نکن😍😍😍😍😍

قهرماااااان

از صبح همش تو فکرت بودم عزیزم خیلییی خوشحال شدم

تروخدا اینو یه فال مثبت درنظر بگیر و یه نقطه ی آغاززززززررررر😍😍😍😍❤️❤️❤️❤️❤️🌹🌹🌹🌹🌹🌹

نه هیچ اتفاقی هم نمی افته واسه خودت ارزش قائل باش تو اجازه داری خطا کنی ببازی خسته بشی اما اجازه ندا ...

فدات بشم من گل من 😍💚💚💚💚💚💚

هیچ وقت من قلب رنگی نزاشته بودم اللن گذاشتم

مسابقه اول شدم مرس ی دنیا ممنونم از همتون از تک تکتون بهم گفتین تمرین کن ی ذره ب زندگی امیدوار شدم

ولی من خر ده بار ب گریه شدم اونجا ابروم رفا کلا😅

ولی این افسردگی لعنتی بدبختم کرده الان حس خوبی دارم ولی باز دپرسی رو قلبمه نمیدونم چرا

خوشحال میشم رایگان بتونم کمکی ب کنکوری ها بکنم🥺❣️ 

تاپیک هاتون خوندم اختلال روحی پیدا کردید ... 

حتما و حتما برو پیش مشاور حتی همین فردا صبح نوبت بگیر.. قول میدم تاپیک های عالی میزنی   و حال و هوای خوب میشه...

شبیه اختلال شخصیت مرزی ها شدی..

روز شمار تولد دخترمه ..   باردار نیستم .      لاحول و لاقوه الا بالله    توانایی هایم و هنرهایم و تمام احساسات شادم با هر حرف و رفتار بد خانواده همسرم میریزه بهم ولی من یک فردی هستم که دنیا رو شکست میدم اما خودم شکست نمی‌خورم