2777
2789
عنوان

😐این شوهرای پولدار رو عه کجا میشه پیدا کرد؟

| مشاهده متن کامل بحث + 7726 بازدید | 156 پست
بله میدونم ولی مسخره نیست هر چی مد میشه انتخاب کنیم؟  صرف مد بودن قشنگ نمیشه که ضایع اس خوب

سلیقه ای کلا لباس پوشیدن و این سبک فشن هستش عزیزم کلی طراحای معروف خارجی طراحیی میکنن .. این اقا منظورم نیستا این که همه لباساش ایرانیه میفروشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خودم خواستگار دارم وضعش خوبه ولی قبافه شکل عن😐

😂یا قیافه یا پول😂✌من مورد اولو دوس دارم :/

ارزو هستم ۱۵سالمه❤💫تقریبا شبیهه پروفمم🌼⃟▨꯭݊═╝مَِِـَِِـن َِِیَِِـَِِـه َِِدخَِِـَِِـتَِِـَِِـر َِِبَِِـَِِـی َِِاَِِعَِِـَِِـصَِِـَِِـاَِِب َِِمَِِـَِِـهَِِـَِِـربَِِـَِِـوَِِـَِِـنَِِـَِِـم َِِ 🌼⃟▨꯭݊═╝
چیکارم دارین    

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐

ارزو هستم ۱۵سالمه❤💫تقریبا شبیهه پروفمم🌼⃟▨꯭݊═╝مَِِـَِِـن َِِیَِِـَِِـه َِِدخَِِـَِِـتَِِـَِِـر َِِبَِِـَِِـی َِِاَِِعَِِـَِِـصَِِـَِِـاَِِب َِِمَِِـَِِـهَِِـَِِـربَِِـَِِـوَِِـَِِـنَِِـَِِـم َِِ 🌼⃟▨꯭݊═╝
بشین در نمایشگاه دارهای ماشین و البته ک باید مثل هوری زیبا مثل ماه جذاب مثل خر پولدار باشی 😐😐😐😐

دوست من بایه نمایشگاهی دوستشد پسره خوشگل اوضاعش خوبه بیشور نفهم بادوست من رابطه برقرار کرد گفتم دیگه غلطی که کرده روز زن یه کادوی خوب به دوستم میخره گدا بود گل خریده ب دوستم خیلی ناراحت شد ولی به دوستم هیچی نگفتم

معمولا يا خيلي خوشگل بايد باشي يا خودت هم پولدار باشي كه شوهر پولدار گيرت بياد يا اينكه مدارك علمي بالا داشته باشي و تو ادارات و شركتهاي بين المللي كار بكني 

زهره خانمي ام با عضويت ٩٤بازم تركيدم 
سلیقه ای کلا لباس پوشیدن و این سبک فشن هستش عزیزم کلی طراحای معروف خارجی طراحیی میکنن .. این اقا منظ ...

بحث نکن بیخیال ندید بگیر اینجور ادما با تحمیل عقاید قدیمیشون دنبال جلب توجهن دنیای مدم قبول داشته باشه اینا ندارن😁

آدمای بی هدف مجبورن تا آخر عمر برای آدمای هدفمند کار کنن🧚‍♀️🌸
اره ماعم چند تا داریم همش مریضن بچه دوساله اش فهمیدن سرطان خون داره

دقیقا 

یکی از این پولدار های مام به خاطر یه کرونا خون لخته شد توی سرش طی ۵ ساعت مرد، یعنی وفای پول به همین سادگیه

یکی هم یه بیماری ناشناخته داره اگه پروتئین وارد بدنش بشه زبونش ورم میکنه در حدی که جلوی تنفسش گرفته میشه، یعنی خوراکش فقط نون و آبه

یکی هم زن و شوهر دارن به هم خیانت میکنن

🧐🤔💜

خجالت_بکش# 😑