بابام داره برمیگرده خونه داره چیپسم میاره ولی تا کی وایسم بعد باید بعد ناهار بخورم اه،☹️☹️☹️☹️🥺
ادم تنهاییم🙂هر وقت دلت خواست میتونی باهام دردل کنی ولی🔮میشه بهم بگی چرا من ی چیزی بگم شما نمک میریزی🙂؟فقط اینو بگم تا دلت بخواد محبت میکنم توم تا میتونی ازم سواستفاده کن🙂🔮آخه برای همین کار به وجود اومدم🙂💔🌪️
اون کسی ک نظرش بر خلاف نظر شماس دشمنت نی ی انسان دیگس تو این کره خاکی:)خیلی دوس دارم ب اونایی ک میان ب ادما میگن تو هنوز بچه ای و ممکنه این مسئله رو درک نمیکنی بگم سن آدما فق و فق ی عدده ممکنه ی بچه ۱۵ساله فکرش اندازه ی ادم ۳۰ساله کار کنه:))))) اگه قرار باشه همه نظراتشون یکسان باشه اصلا دنیا قشنگ نبود باید حتما زشتی باشع ک زیبایی قشنگ بنظر بیاد✨
یا الله .... . اللهم عجل لولیک فرج .... . صلوات برای ظهور منجی عالم بفرستید ..... . اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم .... . 😃😃یکی از بهترین حس های دنیا یعنی فقط تو رو بخواد😌❤ گر بگویم که تو در خون منی بهتان نیست!). غیر تـÃـو از همـه دنیـا دیگه سیره قلبـ💘ـم ❤یهنفره،ولی خب همه کس منه❤ 💙باید گشت به دور عشقی که در به کار انداختن خندهٔ تو تبحر خاصی دارد💙 A💏M از یجـایـی بـه بعـد اون دیگه عشقـت نیـست؛تمـ❤ـوم وجـــودته)! "Àmĭʼn"
ادم تنهاییم🙂هر وقت دلت خواست میتونی باهام دردل کنی ولی🔮میشه بهم بگی چرا من ی چیزی بگم شما نمک میریزی🙂؟فقط اینو بگم تا دلت بخواد محبت میکنم توم تا میتونی ازم سواستفاده کن🙂🔮آخه برای همین کار به وجود اومدم🙂💔🌪️