2777
2789
عنوان

Ivf

| مشاهده متن کامل بحث + 358 بازدید | 21 پست
اگه برای تعیین جنسیت میخای اره چرا نمیتونی .  خیلی هستن طبیعی باردار نمیشن میان آی وی اف میشن ...

نه کلا مشکلی نداریم ولی باردار نمیشم 

شانس چیست؟شانس همان کار مثبتی هست، که تو در طبیعت انجام دادی و طبیعت به تو، یک کار خوب یا یک انرژی ‌مثبت بدهکار است و باید به تو، یک سود بدهد یا یک انرژی مثبت برساند.چند راه بازگشت انرژی:از نظر سنتی:تو نیکی میکن و در دجله انداز،که ایزد در بیابانت دهد بازاز نظر قرآن:هر کس ذره‌ای بدی و خوبی کند به او باز می‌گردداز نظر بودا:قانون 'کارما' یعنی هر چیزی کار ماست و به ما بر می‌گردد.از نظر متافیزیک:انرژی در طبیعت از بین نمیرود. وقتی انرژی‌ای رها میکنی حالتش عوض میشود و بر می‌گردد..                                                      جهان به اعتبار خنده تو زیباست بهشت من همین دقیقه ها همین جاست😊                            خدایا شکرت  خدایا شکرت خدایا شکرت                                 ❤💙💚💛🧡💜💖

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اوایل که من مشکلی نداشتم همش دارو میداد طبیعی باردار بشم  وقتی دید دیگه سنم بالا می ره گفت برو ...

من ۳۱ سالمه 

شانس چیست؟شانس همان کار مثبتی هست، که تو در طبیعت انجام دادی و طبیعت به تو، یک کار خوب یا یک انرژی ‌مثبت بدهکار است و باید به تو، یک سود بدهد یا یک انرژی مثبت برساند.چند راه بازگشت انرژی:از نظر سنتی:تو نیکی میکن و در دجله انداز،که ایزد در بیابانت دهد بازاز نظر قرآن:هر کس ذره‌ای بدی و خوبی کند به او باز می‌گردداز نظر بودا:قانون 'کارما' یعنی هر چیزی کار ماست و به ما بر می‌گردد.از نظر متافیزیک:انرژی در طبیعت از بین نمیرود. وقتی انرژی‌ای رها میکنی حالتش عوض میشود و بر می‌گردد..                                                      جهان به اعتبار خنده تو زیباست بهشت من همین دقیقه ها همین جاست😊                            خدایا شکرت  خدایا شکرت خدایا شکرت                                 ❤💙💚💛🧡💜💖
سلام ایشالله ک مشکلاتون حل میشه ..ببخشید خانم افغانی چی بهتون داد

سلام ممنون 

خانم افغانستانی یاد داد که 

ماهی سمنقور چهار عدد حتما با سرو دم به صورت خشک شده باید  از عطاری بخری و خرنوب و جنسینگ هر کدام ۸۰گرم  

هفت مغز شامل گردو بادام هندی زمینی درختی  فندق پسته و کنجد 

همه مواد را آسیاب کرده با یک کیلو عسل مخلوط کنید وچهل  صبح وشب هربار یک قاشق غذا خوری صبح ناشتا یک قاشق و قبل از خواب  شوهرتان میل کنند انشا الله تاثیر خوبی خواهد داشت 

نه کلا مشکلی نداریم ولی باردار نمیشم 

هر شب رحم و تخمدانها و کمرتو با روغن سیاه دونه مالشی مالش بده و صبح ها هم باد کش کمر و تخمدان البته یک روز درمیان انجام بده من تو خونه خودم باد کش کردم  

یه جلسه بیرون انجام بده یاد بگیر

سردی رحم رو طب نوین تشخیص نمیده گرم کن با روغروغن  مالی باد کش

باشه حتما انجام میدم انشالله که نتیجه میده 🙏