2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام من پرورش دهنده عروس هلندی هستم... 

هنوز دونه خور نشده دست بزن به چینه دونش اگه خالی هست باید بهش سرلاک بدی...

برای لبخند زدنت دست به تمام کارهایی ک انسانی هستن بزن... 
اخه میگه نر هست یعنی دانه خور هست بزرگه که مشخصه جنسیت

دست بزن به چینه دونش اگه خالی هست و هیچی نخورده یعنی دونه خور نشده... باید بهش سرلاک بدی عزیزم... بزرگ بودن ملاک نیست دونه خور شدن مهمه.. و اینکه پرنده رو بزار توی یه اتاق تنها باشه شاید جلوی شما استرس داره هیچی نمیخوره این عادی هست... 

ارزن هاش و ابش بزیز داخل یه کاسه بزار کف قفس 

@parande.amozesh پیجمو دنبال کنید

دوست خودم پرورش دهنده است ممنونم حتما دنبال میکنم خودم که از وست عروسام روانی شدم 😐😐😐 دلمم نمیاد رد کنم پشیمونم کاش گرین چیک میخریدم سر و صدا و گرده و پر دارن خیلی قبلا هم داشتم ولی خونه خیلی بزرگ بود اتاق مخصوص داشتن منم بیشتر اوقات ازاد میزارم دلم نمیاد تو قفس باشن 

تخم مرغ ابپز رنده شده براش بزار شاید نرم خور هست هنوز

سیب بزار براش

سیب زمینی کبابی براش بزار

هویج رنده کن بزار

دوست خودم پرورش دهنده است ممنونم حتما دنبال میکنم خودم که از وست عروسام روانی شدم 😐😐😐 دلمم نمیاد ...

گرین چیک هم همینه فرقی نمیکنن باهم.. 

گرین چیک هم همینه فرقی نمیکنن باهم.. 

نه بابا خیلی تمیز هستن اصلا گرده ندارن مثل عروس جیغ نمیزنن دوستم سالن داره الان بیشتر گرین داره خیلی میرم اونجا چقدرم با مزه ان البته خودشم بهم گفت عروس بدرد نمیخوره من رو حساب قبل بودم که اتاق جدا بود اشتباه کردم 

نه بابا خیلی تمیز هستن اصلا گرده ندارن مثل عروس جیغ نمیزنن دوستم سالن داره الان بیشتر گرین داره خیلی ...

عزیزم اون برای سود بیشتر خودش گفته وگرنه هر پرنده ای یه مراقبت های خاص خودشو داره... همه پرنده ها پر میریزن خییییلی عادیه... ولی درکل خب باید یه فرقی بین پرنده سه ملیونی با پرنده یک ملیونی باش خب.. 

نه بابا خیلی تمیز هستن اصلا گرده ندارن مثل عروس جیغ نمیزنن دوستم سالن داره الان بیشتر گرین داره خیلی ...

عروس تا وقتی مشکلی نداشته باشه اصلا جیغ نمیزنه... اگه درد نداره آسیب ندیده کسی اذیتش نمیکنه شاید گرسنشه که جیغ میزنه... 

عروس تا وقتی مشکلی نداشته باشه اصلا جیغ نمیزنه... اگه درد نداره آسیب ندیده کسی اذیتش نمیکنه شاید گرس ...

نه عزیزم من چند سال عروس داشتم عروس ماده در کل جیغ میزنه پر سر و صدا هم هست حالا نر اواز میخونه بد صدا نیست اما ماده جیغ های بلند داره