2777
2789
عنوان

تولد

| مشاهده متن کامل بحث + 244 بازدید | 43 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بخدا اینقد باحاله😆😆😆😆 حالا تو یه کادو اصلی بگیر  یه کادو فرعی  واسه خنده و خاطره ...

😂😂امتحان میکنم

من یه مامان کوچولوئه ۱۷ ساله ام😍😍😂میدونم زوده،ولی سرنوشت اینطور میخواست😊(با کودک همسری مخالفم)😊به قانون جذب شدیدا معتقدم😍عاشق دین و مذهبم هستم😍برای همتون بهترین ها رو آرزو میکنم🙏🙏😍
اصلا هم ندارن این مردا😑😂💔 حق شونه با ماهیتابه بزنی فرق سرشون😑😂👌🏻

😂😂😂بعضی وقتا آره واقعا

من یه مامان کوچولوئه ۱۷ ساله ام😍😍😂میدونم زوده،ولی سرنوشت اینطور میخواست😊(با کودک همسری مخالفم)😊به قانون جذب شدیدا معتقدم😍عاشق دین و مذهبم هستم😍برای همتون بهترین ها رو آرزو میکنم🙏🙏😍
پیراهن م ردونه یا تیشرت هر کدوم میپوشن  شلوار هر جنسی دوس دارن مثلا کتان، جین....  میتو ...

😫😫آخه زیاد داره

😂😂امتحان میکنم

😁😁😁😁

بسم الله الرحمن الرحیم                                           میشه لطفا واسه سلامتی  من و دخترم صلوات بفرستید🥺🥺🥺🥺                                                                           خدایا خودت پشت و پناه زندگیم و من   و دخترم باش....اگ میشه یه صلوات مهمونم کنید...                           تیکر واسه تولد دخترمه 98/5/13 دنیا رو واسم زیبا کرد😍                                
😁😁😁😁

پفک دوس داره😂😂یه باکس پر پفک میزارم براش

پفک دوس داره😂😂یه باکس پر پفک میزارم براش

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

هر چی دوست داره بذار واسش 

من شوهرم عاشق لواشک و ترشکه واسه تولدش میخوام  تو باکس پر لواشک و الوچه و ترشک بذارم....

بسم الله الرحمن الرحیم                                           میشه لطفا واسه سلامتی  من و دخترم صلوات بفرستید🥺🥺🥺🥺                                                                           خدایا خودت پشت و پناه زندگیم و من   و دخترم باش....اگ میشه یه صلوات مهمونم کنید...                           تیکر واسه تولد دخترمه 98/5/13 دنیا رو واسم زیبا کرد😍                                
اوه پس این هیچی😂

😂😂😫😫😫

به ورزش علاقه داره؟ وسایل ورزشی مثل دمبلو لباس ورزشیو اینا خوبه

دوس داره ولی انجام نمیده😑😑

مگه اینکه بگیرم براش شاید ترغیب بشه

خب پس اینم گزینه ی خوبیه

اوهوم😁