2777
2789
بالشو بزار رو دهنش بزار راحت بشه از این زندگی. شاید بیرحمانه به نظر بیاد ولی لطف بزرگیه در حقش

نه عزیزم خوده دکترش شیرش رو قطع کرده با سرمش ک فوت کنه .

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

بالشو بزار رو دهنش بزار راحت بشه از این زندگی. شاید بیرحمانه به نظر بیاد ولی لطف بزرگیه در حقش

😑😑😑😑😑😑😑😑😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭چطور دلت میاد

روحیم با این تاپیک خراب شد😭

خدا خیلی دوسم داره چون بهم یه گل پسر داده🤩😘خدایا شکرت❤
ارع گلم دکترش گف چون هیچ‌کاری جز خاب و بیداری نیمتون کنه

وااای خدا مرگم بده گریه میکنه الان پیشته 

دیگران راببخش...حتی وقتی متاسف نیستند بگذارحق با انهاباشداگراین ان چیزیست که به ان نیازمندند برایشان مهربفرست وخاموششان کن خودت رابه کوته فکری گره نزن این سلامت روانت راازتومیگیرد۰

چ راحت مینویسی🙄🥺

اصلا حسین (ع)رنگ غمش فرق میکند                        به همه میگویم که تورا دوست دارم...شمایی را که از این حال زار من و ایمان بال پشه ای من اذیت میشوی و باز هم دعایم میکنی!

واقعاکه ...تا این حد دل سنگ ندیده بودم

میدونی تنهادلیل ارامش زندگی من اینه که برام مهم نیست دیگران درموردم چه فکری میکنن😊دیگران اگه فکرکردن بلدبودن یه فکری به حال خودشون میکردن😁برای رسیدن به حاجتم یه صلوات مهمونم کن دوست گلم🌹
عزیزم بدون شیر چند روز میتونه دوام بیاره؟

الان نشستین بالاسر بچه تا از گرسنگی تموم کنه؟

این نوع مرگ خیلی دردناکه😭

اصلا حسین (ع)رنگ غمش فرق میکند                        به همه میگویم که تورا دوست دارم...شمایی را که از این حال زار من و ایمان بال پشه ای من اذیت میشوی و باز هم دعایم میکنی!