2777
2789
عنوان

شوهر کیا لباس زیر یا جوراب خانوماشون رو میشورن

| مشاهده متن کامل بحث + 26795 بازدید | 280 پست
نه خودم از زبون شوهرش شنیدم پشت گوشی حرف میزدن روی بلندگو نبود ولی صدای گوشیش بلند بود

باورم نمیشه انقد ساده باشی و دهن بین

ببین سر چه چیزایی نشستی حرص میخوری😐

زشته واقعا

خوشبختی ب این چیزا نیس

از شما بدتر کاربرایی که دارن بحث میکنن سر این مسئله🤦🏻‍♀️😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باورم نمیشه انقد ساده باشی و دهن بین ببین سر چه چیزایی نشستی حرص میخوری😐 زشته واقعا خوشبختی ب ای ...

پس خوشبختی به چیه؟

ما که پول و پنت هاوس و ویلا نداریم

بذارید حداقل با این چیزای کوچیک دلمون شاد شه

{ خانم هستم }

فکرنکنم مردی باشه همچین کاری بکنه من اگه بخواد لیوان خودشم اب بزنه نمیزارم دوست ندارم هیبج وقت ازاین کارا انجام بده اونم احترام منو داره ابهتی داره مرد نباید اون موقع فکرنکنم بچهامم بهش گوش بگیرن 

ولی من هیچوقت پریودی شورتم خونی نشده مگه نوار میزارین‌خونی میشه؟حتما دیر ب دیر عوض میکنید تازه شورت ...

روز اول و دوم که خونریزی زیاده ممکنه خونی شه دیگه ! هر ۳_۴ ساعت عوض می کنیم دیگه ، شبم یه بار نصفه شب از خواب بیدار میشیم عوض می کنیم ، ولی باز صبح با استرس از خواب بیدار میشیم ☹☹

🌱 زندگی؛ ادامه داره... بیا بخندیم :) 
روز اول و دوم که خونریزی زیاده ممکنه خونی شه دیگه ! هر ۳_۴ ساعت عوض می کنیم دیگه ، شبم یه بار نصفه ش ...

من مارک تافته استفاده کردم تا حالا به این مشکل برنخوردم ولی بنظرم خوب نیست پریودیو‌شوهر بشوره

خود ادمم چندشش میشه

خدایا کمکم کن توی همه احوالاتم

خدایا این تاپیک چه سم خالص بود نصفی شبی اخه 

یکی میگه ابهت مردونه کجا میره

یکی میگه زن ذلیله 

یکی میگه اون شوهر خانومیه واسه خودش

یکی میگه وظیفه زنه ...

انگار پرت شدم به ۵۰ سال پیش با این تفکرات 

نی نی سایت روز به روز داره مخوف تر میشه 

پسر قشنگم خیلی خوش اومدی💕 . امیدوارم عشق اهل بیت(علیهم السلام) همیشه تو دلت باشه 😍
فکرنکنم مردی باشه همچین کاری بکنه من اگه بخواد لیوان خودشم اب بزنه نمیزارم دوست ندارم هیبج وقت ازاین ...

خوبی شما ؟؟ 

یعنی تو اوج درد پریودی ترجیح می دی خودت همه کارا رو کنی که شوهرت ابهت داشته باشه ؟؟

ابهت داشتن متضاد درک و شعور و محبت نیس ! 

🌱 زندگی؛ ادامه داره... بیا بخندیم :) 
نه خودم از زبون شوهرش شنیدم پشت گوشی حرف میزدن روی بلندگو نبود ولی صدای گوشیش بلند بود

وااااا 

خدایا   😍 فقط خودمو، خودت خبر داریم چیکاراااا کردی برام😘پس شکرت .....واقعا شکرت !!😇