2777
2789
عنوان

تتلیتیا بیان😍😉🖤

| مشاهده متن کامل بحث + 583 بازدید | 66 پست
یه نگا به پروفایلم بنداز..‌  یه چی نوشتم مدرک تحصیلی رو فقط اهل دلاش میفهمن چیه😅

ین یانگ😉

ما با یکی بودیم متاسفانه اون رفت از اون روز ب بعد خاطراتش اشک‌میشه میاد پایین دود میشه میره بالا🌚
من نفتشو دوست مسخرشو دوست هه سو دوست  نوازش یک و دوشو دوست😶💋

منم همشو

ما با یکی بودیم متاسفانه اون رفت از اون روز ب بعد خاطراتش اشک‌میشه میاد پایین دود میشه میره بالا🌚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

@عجب_باباعجب    

همه شدن چپ با من حتی خاموش میشه هی لبتابم

منم همشو

😍😬❤

اگ فن یکی دیه نبودمو بیلی ایلیشیزو شایع نبودن قطعاااااتتلیتی میشدم😶👌

اون کسی ک نظرش بر خلاف نظر شماس دشمنت نی ی انسان دیگس تو این کره خاکی:)خیلی دوس دارم ب اونایی ک میان ب ادما میگن تو هنوز بچه ای و ممکنه این مسئله رو درک نمیکنی بگم سن آدما فق و فق ی عدده ممکنه ی بچه ۱۵ساله فکرش اندازه ی ادم ۳۰ساله کار کنه:))))) اگه قرار باشه همه نظراتشون یکسان باشه اصلا دنیا قشنگ نبود باید حتما زشتی باشع ک زیبایی قشنگ بنظر بیاد✨     
همه ی جان و تنم تتلم تتلم تتلم تتلم😍 همه ی آهنگاش عالی

😬😜😂😍💋

اون کسی ک نظرش بر خلاف نظر شماس دشمنت نی ی انسان دیگس تو این کره خاکی:)خیلی دوس دارم ب اونایی ک میان ب ادما میگن تو هنوز بچه ای و ممکنه این مسئله رو درک نمیکنی بگم سن آدما فق و فق ی عدده ممکنه ی بچه ۱۵ساله فکرش اندازه ی ادم ۳۰ساله کار کنه:))))) اگه قرار باشه همه نظراتشون یکسان باشه اصلا دنیا قشنگ نبود باید حتما زشتی باشع ک زیبایی قشنگ بنظر بیاد✨     
یه نگا به پروفایلم بنداز..‌  یه چی نوشتم مدرک تحصیلی رو فقط اهل دلاش میفهمن چیه😅

نمیدونم کی بود....چی چی بود...که یهو دوید تو زندگیم...با اون چشاش...اخ چشاش...چشاش...چشاش بدبختم کرد...اتیشم زد...
از چشم همه افتادم  همه روم فاز بد دارن...

بیخیال قسم و ایه عین مرده ها رفتارم

نمیدونم کی بود....چی چی بود...که یهو دوید تو زندگیم...با اون چشاش...اخ چشاش...چشاش...چشاش بدبختم کرد...اتیشم زد...