2777
2789
عنوان

خسیس ترین کاری که کردین😆😆😆 صرفا جهت خنده😆😆😆😆😆

| مشاهده متن کامل بحث + 1112 بازدید | 77 پست

ردیف ۲ و ۳ کمک به محیط زیسته خسیسی نیست

اینجا چکار میکنم من🔫🐴تاپیکها و پستها رو با دقت نمیخونم ببخشید🔫🐴 به نی نی یار میگم چرا ترکوندینم میگه واسه گذاشتن ایموجی خنده   (ر.ک به تنها تاپیکم صفحه ۳  )  شما تو تاپیکای انفجاری صدام کنید من قول میدم با گریه بیام پیتیکوووححححههههه😍😍😍🐎🐎🐎 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اونوقتا که بچه بودین کلمه اسکول باب شده بود ایا؟ 😁😁

اگر وسط بحث کردن دیدین دیگه ریپلای نکردم و پیامتون بی جواب موند بدونید که واقعا ارزش پاسخگویی و بحث ندارین🌹تنها زمان غروب خورشید اشعه بنفش به سطح صفر میرسد⛅یعنی میتوانی به نورش خیره شوی بدون آنکه چشمانت تار شود... تازه فایده هم دارد! 💜تو💜 غروب خورشید بودی که فایده کرد برای چشمایم...که خیره میشدم و برای لحظاتی از دیدنت لذت میبردمحال که آن غروب مه گرفته تمام شد و شب فرارسید در میان ستارگان می‌جویم صبرمیکنم تا طلوعی دیگربرای تو شاید ان هنگام آنجا نباشم شاید درمیان شب وستارگانش تمام شده باشم اما باز طلوع کن⛅💜این طلوع تو میتواند هرگز پایان نیابد و کسی جز من بخت دیدن ان نور کم رنگ لاجوردی را نداشته باشدچه زیبا تمام میشود دنیایی که غروبی از روی سعادت دیده باشد... "________❤️ همه ی من تا ابد این قلب از آن تو خواهد بود❤️

متاسفانه با وای فای میزبانا فیلم دانلود کردم 😐🖤

البته بعد بهشون میگم👌😂

قیمت آب معدنی تو سوپرمارکت چهارتومنه تو کافی شاپ ۸تومن همون آب توی فرودگاه ۲۰ تومن                                                              آب همون آبه فقط مکان و جاش عوض شده                             اگه دیدی جایی ارزشت و نادیده گرفتن جاتو عوض کن🤍🤍

قابلمه هایی که تفلونش کامل رفته رو هنوز نگه داشتم

قابلمه دور انداختن برام خیلی سنگینه 😁😁😁

اگر بدانید که مردم به یک سردرد معمولی خود هزاران بار بیشتر اهمیت می‌دهند تا خبر مرگ من و شما، دیگر نگران نخواهید شد که درباره شما چه فکری می‌کنند...  
متاسفانه با وای فای میزبانا فیلم دانلود کردم 😐🖤 البته بعد بهشون میگم👌😂

منم 😆😆😆😊😊😊😊

کاربری سه نفره اس                                        دخترم  دوست دارم 😍😍😍 میشه واسه اینکه برم سر خونه زندگیم و یه نی نی  بیارم صلوات بفرستید😊😊😊   مامانت خیلی قرتیه😉😉😉  بابات خیلی خوشتیپع😈😈😈 اره عزیزم همه خوبن و جای تو خالی ست😢😢😢                   دختر عزیزم  تو تنها فرزند و بهترین دوست مامانت هستی😍😍😍😘😘😚😎😎😎😎

از ادمای خسیس متنفرم .خواهر شوهرم پلاستیکا رو میشوره خشک میکنه انقدر استفاده میکنه تا له بشه .(خواهشا کسی نیاد بگه برای محیط زیست خوبه .اون اصلا نمیدونه محیط زیست چیه فقط گداست).همیشه مثل سگ میفتن تو کاسه اینو اون تا مفت خوری کنن و از جیب خودشون نره .دستمال کاغذی استفاده نمیکنه با شالش دماغشو پاک میکنه که دستمال هدر نره .زمستونا روسریش پر از اب دماغه .دمپایی در خونشون چرک میبنده داغون میشه نمیندازه بیرون مگه اینکه جر بخوره .و هزاران کثافت کاری دیگه

😑اگه لاکم ملیح باشه از پد لاک پاک کن دوبار استفاده میکنم👿

دوبار😐😐😐😐

من تا یه سال استفاده نکنم به قدری که دیگه تا میخوام پاک کنم بد تر رنگی بشه ناخونام ولکن نیستم

تازه تا میندازم سطل آشغال مامانم دوباره بر میداره میگه حیفه😐😇