2789
عنوان

حالت تهوع

| مشاهده متن کامل بحث + 372 بازدید | 41 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ععععععع منمممممممم فقط ببخشیدااااا اوووووق هست

منم..تازه ۳ماهه پریود هم نمیشم باردارم نیستم.نمیدونم چمه

خدایا همسرم ودخترم درپناه خودت نگه دار مواظبشون باش..زندگی رو یکم واسمون راحت تر کن خدا..دعا کنین مشکلاتمون حل بشه😘
امیدوارم ک ناامیدم نکنه ...الان اگه آز بتا بدم بهتر نیس؟

اره خب آزمایش  خیلی دقیق تره

چشم برهم زدنی پسران کوچک من👦بزرگ مردی میشوند👨‍💼که برای نگریستن به چهره ی مردانه یشان باید سر بالا کنم😍
امیدوارم ک ناامیدم نکنه ...الان اگه آز بتا بدم بهتر نیس؟

چند روز ازموعدت گذشت؟

خدایا همسرم ودخترم درپناه خودت نگه دار مواظبشون باش..زندگی رو یکم واسمون راحت تر کن خدا..دعا کنین مشکلاتمون حل بشه😘
بیبی چک الان بزنم ..جواب میده ..یا حتما باید صبح باشه تا جواب درست بده

اگه باردار باشی نشون میده 

چند روز ازموعدت گذشت؟

والا من یه روز مونده به موعدم لکه بینی داشتم ک قبلا هیچ وقت لکه بینی نداشتم بعدشم تا حدود سه روز کشید ..درصورتی ک من پریودیام هفت روزه اس ..بعد چن روزم حالت تهوعم شروع شد

والا من یه روز مونده به موعدم لکه بینی داشتم ک قبلا هیچ وقت لکه بینی نداشتم بعدشم تا حدود سه روز کشی ...

پاشو یه تست بده مارو هم از کنجکاوی در بیار😂

چشم برهم زدنی پسران کوچک من👦بزرگ مردی میشوند👨‍💼که برای نگریستن به چهره ی مردانه یشان باید سر بالا کنم😍
تست هر۳ روز مشخص میشه من خودم دوماه تست دادم مشخص نبود بعدا مشخث شد

منم چندروزپریودیم عقب زده بی بی زدم دیروزجواب ندادحالت تهوع وکمردرددارم نمیدونم واقعاباردارم ی ن

با آنکِه دِلش بستِه بِه دِل‌‌هایِ دِگر بود ؛ دیوانِه دِلم باز گِرِفتار دِلش بود🌿🖤-️