2777
2789
عنوان

لمینت متحرک

| مشاهده متن کامل بحث + 3279 بازدید | 29 پست
چشم خانم آموزگار😂😂

😂😂😂 یاد# بگیر#

میگن با هرکس مثل خودش حساب کردم دیدم یه جا باید گاو باشم یه جا باید لاشخور باشم ههه پ ترجیح دادم خودم باشم تو همه شرایط اما لحن صحبت من بستگی داره به شعور تو ..... ههه غرور شادی و ازت میگیره اما بهت قدرت میده.          حاضرم تا آخر عمر شاد نباشم اما قدرتمو داشته باشم    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

استارتر فکر میکنم برای خنده و شوخی گفتی که میخوای یکی دیگه سفارش بدی ولی اگه واقعا این تصمیمو گرفتی خیلی بی عقلیه این کار. پیکی که سفارشو تحویل میده مسئول یا کاره‌ای نیست که تو بیای کارت خوانشو بگیری و مثلا بخوای تلافی کنی. فقط پولت حروم میشه و وقت خودت و اونو میگیری و با شوهرتم قطعا بحثتون میشه سر کش دادن این موضوع. محصولی که مشخصه به درد نمیخوره نباید میخریدی کسی که اجبار نکرده. پس چرا من نخریدم یا خیلیهای دیگه؟؟!! 

فیک هست ۱۵۹ تومن اصلش من تواینستا دیدم ۸۲۰ تومنه اونم مطمئن نیستم اصله یا نه ب گفته خودشون اصله  ...

وای چه گرون،البته راست میگیا اگر اصلشم پیدا میشه قیمتش همون حدودای هشتصد ایناست

یک دفعه عرق‌کرده از خواب می‌پریم و می‌بینیم همه‌‌ی چیزهایی که توی این سال‌ها دیدیم کابوس بوده و هنوز سال هفتاد و هشته. صبح توی مدرسه خوابمون رو تعریف می‌کنیم و بغل دستی‌مون خمیازه می‌کشه و می‌گه ول کن این چرت و پرت‌هارو، دیشب سریال روزگار جوانی رو دیدی؟!⬅(موافقی یه سر به پیجم بزنی؟😻elqueno1367)
خدا لعنت شون کنه منم خریدم خیلی اشغال بود با هزینه پست ۱۹۵ دادم ادرس هم نداره ک مرجوع کنم ..من ک راض ...

ی خانمی زنگ زد برا تبلیغش بعد اسمس سفارش من گفت میفرستیم بعدم هر سوالی بود زنگ بزنید هر چی زنگ میزنم قطع میکنه😅

خدایا مرا آن دِه که آن بِه💚🍃
وای چه گرون،البته راست میگیا اگر اصلشم پیدا میشه قیمتش همون حدودای هشتصد ایناست

اره ولی چیز بدرد نخوری در هر صورتش اون لمینت دندونپزشکی ی چیز دیگس 

استارتر فکر میکنم برای خنده و شوخی گفتی که میخوای یکی دیگه سفارش بدی ولی اگه واقعا این تصمیمو گرفتی ...

پیک هم کلاهبرداریه تو دارو دسته خودشونه تا بسته پستی شون هم فیکه و کلاهبرداریه 

قبلا سفارش داده بودم محصولات دیگه تا حالا اینطوری نشده بود عزیزم این محصول کلاهبرداریه