دوستان این لمینت متحرک رو سفارش دادم از ماهواره کلاهبرداریه 😁فیک هم هست هیچ شماره و آدرسی هم نداره همسرم میگه بیخیال شو ولی من با شماره دیگه میخوام ثبت سفارش بزنم پیک شون که آورد محصول رو تا میخواد کارت بکشه دستگاه کارتخونشو ازدستش بکشم و بگم حالا بدو برو دنبال کارت کلاهبردار نظرتون چیه😂😂😂😂
میگن با هرکس مثل خودش حساب کردم دیدم یه جا باید گاو باشم یه جا باید لاشخور باشم ههه پ ترجیح دادم خودم باشم تو همه شرایط اما لحن صحبت من بستگی داره به شعور تو ..... ههه غرور شادی و ازت میگیره اما بهت قدرت میده. حاضرم تا آخر عمر شاد نباشم اما قدرتمو داشته باشم
استارتر فکر میکنم برای خنده و شوخی گفتی که میخوای یکی دیگه سفارش بدی ولی اگه واقعا این تصمیمو گرفتی خیلی بی عقلیه این کار. پیکی که سفارشو تحویل میده مسئول یا کارهای نیست که تو بیای کارت خوانشو بگیری و مثلا بخوای تلافی کنی. فقط پولت حروم میشه و وقت خودت و اونو میگیری و با شوهرتم قطعا بحثتون میشه سر کش دادن این موضوع. محصولی که مشخصه به درد نمیخوره نباید میخریدی کسی که اجبار نکرده. پس چرا من نخریدم یا خیلیهای دیگه؟؟!!
فیک هست ۱۵۹ تومن اصلش من تواینستا دیدم ۸۲۰ تومنه اونم مطمئن نیستم اصله یا نه ب گفته خودشون اصله ...
وای چه گرون،البته راست میگیا اگر اصلشم پیدا میشه قیمتش همون حدودای هشتصد ایناست
یک دفعه عرقکرده از خواب میپریم و میبینیم همهی چیزهایی که توی این سالها دیدیم کابوس بوده و هنوز سال هفتاد و هشته. صبح توی مدرسه خوابمون رو تعریف میکنیم و بغل دستیمون خمیازه میکشه و میگه ول کن این چرت و پرتهارو، دیشب سریال روزگار جوانی رو دیدی؟!⬅(موافقی یه سر به پیجم بزنی؟😻elqueno1367)