para97 مدیر عضویت: 1399/12/22 تعداد پست: 1742 عنوان واتساپ.... | مشاهده متن کامل بحث + 129 بازدید | 18 پست بچه ها شوهرم نمیذاره وات نصب کنم با چه زبونی بهش بگم منم دلم میخواد دوستای گلم لطفا واسه خوشبختیم و خونه دار شدنم یه صلوات بفرستین اگه فرستادین بگین منم بفرستم ممنون🥺🙏 1400/03/28 | 15:14 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
para97 مدیر استارتر عضویت: 1399/12/22 تعداد پست: 1742 عجب خودش اینستا داره بعد به شما میگه یه واتساپ ساده روهم نصب نکنید؟!!!!؟؟؟ کلا مردها همینجورین حدس ... میگه کار من اینه مغازه شیرینی فروشی دارن عکس کیک اینا میفرستن بهش میگم تو واتساپ که چیزی نیست مثل پیام رسان قبول نمیکنه دوستای گلم لطفا واسه خوشبختیم و خونه دار شدنم یه صلوات بفرستین اگه فرستادین بگین منم بفرستم ممنون🥺🙏
para97 مدیر استارتر عضویت: 1399/12/22 تعداد پست: 1742 خب بگو چرا دوست نداری بگو پس من موقع بیکاری چیکار کنم؟بگو خودت با اینکه بیرونی میری سر کار بازم حوصل ... نمیفهمه دوستای گلم لطفا واسه خوشبختیم و خونه دار شدنم یه صلوات بفرستین اگه فرستادین بگین منم بفرستم ممنون🥺🙏
para97 مدیر استارتر عضویت: 1399/12/22 تعداد پست: 1742 شوهرمنم همینکارو باهام کرد یروز اومدم نصب کردم گفتم هرکاری میخوای بکن اوایل همه ش سرش تو گوشیم بود ا ... اگه بدون اجازه انجام بدم کتک میخورم شرایط من فرق داره دوستای گلم لطفا واسه خوشبختیم و خونه دار شدنم یه صلوات بفرستین اگه فرستادین بگین منم بفرستم ممنون🥺🙏
tinakhanoomam عضویت: 1399/05/20 تعداد پست: 1033 اگه بدون اجازه انجام بدم کتک میخورم شرایط من فرق داره از شوهرمن بداخلاق تر روی کره ی زمین خلق نشده صدبار تلاش کردم بالاخره موفق شدم.ب این نتیجه رسیدم وقتی زیادخودمو دست کم میگیرم فک میکنه ازش میترسم ومیتونه تمام کارام رو مدیریت کنه.ب هر حال باید ببینی شرایطت چطوره اونم در نظر بگیر inja be joz doriye to chizi be man nazdik nist