2777
2789
عنوان

مرگ شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1220 بازدید | 42 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدا رحمتشون کنه و به شما هم صبر بده ...غم  بزرگیه زمان می بده تا آروم بشی هر وقت رفتی حموم غسل صبر کن سوره عصر رو هم زیاد بخون...به امید روزهای قشنگ تو زندگیت♥️

برای خوشبختی همتون صلوات میفرستم ♥️شما هم اگه دوست داشتید برام صلوات بفرستید😍
زندگیتون چه جوری گذشت خیلی سخت بود؟😞

من که بچه بودم هیچی نفهمیدم ولی مامانم واقعا خیلی بد سخت بود براش بعده چند سال مامانم بیماری گرفت سرطان داشت 

یه داداش داشتم اون هشت ساله بوده اونوقت منم یه ساله 

مامانم ک مریض شد یکم بزرگ شده بودیم من کلاس اول بودم اون راهنمایی 

همیشه من و داداشم تنهایی مینشستیم گریه میکردیم هیچ کدوم از فامیلام اصلا سراغمونو نگرفتن 

گذشت بعده دو سه سالی مامانم خوب شد خداروشکر

الان داداشم پزشکی میخونه زندگیمون یخورده شکل گرف ولی جای خالیه بابا همیشه حس میشه

من که بچه بودم هیچی نفهمیدم ولی مامانم واقعا خیلی بد سخت بود براش بعده چند سال مامانم بیماری گرفت سر ...

خداروشکر که مادرتون خوب شد.منم راه سختی و در پیش دارم نمیدونم باید چکار کنم

روزهای قشنگ دیگه چه جوری میان💔

عریزم هممون رفتنی هستیم دیر یا زود...فقط جسم همسرت رفته عزیزم اما یاد وخاطرش همیشه تو قلبت هست ایشون هم مطمعنن مراقب شما و بچتون هست شما سعی کن برای خودت و بچه روزهای خوبی بسازی ...غم و غصه فقط زندگی رو برات تیره و تار میکنه ..برای شوهرت هر قدر می خوای گریه کن عزاداری کن خودتو خالی کن و بعد با توکل بخدا بلند شو و یه زندگی آروم برای خودت و بچت بساز برای اون مرحوم هم قرآن بخون تا خودتم آرامش پیدا کنی ...مطمعن باش خدا حواسش بهت هست

برای خوشبختی همتون صلوات میفرستم ♥️شما هم اگه دوست داشتید برام صلوات بفرستید😍
خداروشکر که مادرتون خوب شد.منم راه سختی و در پیش دارم نمیدونم باید چکار کنم

عزیزم درکت میکنم چون من به چشمه خودم دیدم

خودتو هر طوری میتونی سرگرم کن به فکره بچت باش اونو ب ی جای خوب برسون باعثه افتخارت بشه 

روحش شاد عزیزم...خدا بهتون صبر و قوت بده تا بتونید به خوبی فرزندتون رو پرورش بدید.

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت