2777
2789
عنوان

بیمه سامان

| مشاهده متن کامل بحث + 1554 بازدید | 29 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم ما دوتامون مشکل نداریم فقط من گاهی فولیکولم سایزش میرسه به ۱۵ یا ۱۶  اونم متفورمین میخورم

این که خوبه .پس نگران نباش یه مشورت با دکترت بکن بعد قبل پریودت بیمه کن

این که خوبه .پس نگران نباش یه مشورت با دکترت بکن بعد قبل پریودت بیمه کن

سلام

شما از بیمه سامان راضی هستین؟ من واسه بارداری میخوام اقدام کنم میخوام بیمه سامان کنم شما تا الان استفاده کردین از بیمتون؟ راحت پرداخت میکنن هزینه ها رو؟

سلام  شما از بیمه سامان راضی هستین؟ من واسه بارداری میخوام اقدام کنم میخوام بیمه سامان کنم شما ...

سلام .باه من مثلا هر ۲ماه یه بار فیشارو جمع میکنم میبرم بیمه پولشو پرداخت میکنن.بنظرم خیلی کمک میکنه چون هزینه ازمایش و سونو و بیمارستان زیاد میشه واقعا اما با بیمه زیاد به چشم نمیاد 

سلام برازایمانت راضی بودید؟به درد خورد؟

سلام نه برای زایمانم بدرد نخورد .چون من دخترم چند روز زودتر بدنیا اومد بخاطر ۳ ۴روز هر کار کردیم بیمه قبول نکرد گفت باید حتما ۹ماه از زمانیکه بیمه کردین بگذره.در کل بیمه خوبی نبود .پرداختیارو دیر میداد اونم نه همشو .سامان خوب نیس بقیه بیمه هارو نمیدونم 

میشه بگید چرا

چون برای هر پرداخت ماده تبصره دارن 

مثلاً ویزیت متخصص شما ۲۰۰ میدی بیمه ۱۲۰ پرداخت می‌کنه میگه تعرفه اینقدره

یا هزینه دارو اگه بشه ۱۸۰۰۰ تومن اصلا پرداخت نمیکنن

و باید مدام گوشی دستتون باشه پیگیری کنید