2777
2789

کره ای بلدم ولی قشنگه واقعا

کیدراما یه سبک زندگیه 😏😏                                       میشه برا من و خانوادم ۵ تا صلوات بفرستی؟ ❤                                                                                                     

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نبین تباهه🤷🍂

💠فرخاازتودلم ساخته بایادهنوز.                                                       🔹خبرازکوی تومیاوردبادهنوز                 💠درجوانی همه بایادتودلخوش بودم.                                               🔹پیرم وازتوهمان ساخته بایادهنوز           🍃🌺یامهدی 🌺🍃.                                                                                                  ستاره‌ شب تاری سابقم🥺💔

باید بیای پیش متخصصش😎

به مدیر برنامه هام زنگ بزن

عروس های فراری( اینو خیلی دوست دارم)

عشق های نیمه تمام

هرگز تسلیم نمیشوم

تو درم را بزن

جسور و زیبا

مروارید سیاه

رامو(عشقه این سریال)

همه جا تو

انتقام شیرین

سعید و شورا

هیچکس نمیداند

خنده کافی است

قسمت ماهم بشه

قشر مرفه

مریم

هرجایی

زمهریر

زندگی گاهی شیرینه

سمت چپم

ستاره شمالی عشق اول

عشق اورژانسی

عشق انتقام منطقی( تازه اومده)

بازی بخت( اینم تازه ست)

کوزگون

دختران آفتاب

معصومیت(توصیه نمیکنم)

البته یه ماهه من زدم تو کره ای ها و از ترکی اومدم بیرون

بازار کار ترکی کساد شده😂

اوکی پس رامو در اولویت البته خیلیا گفتن درم را بزن

تو درم را بزن و خیلی کِشش میدن الکی الکی ... الان فصل دومش داره میاد ولی به نظر من دیگه خیلی لُس شده 

میدونی بیشتر فیلمای ترکی انقدر کِش میدن که آدم خسته میشه دیگه یه مشکل میارن تو فیلم تموم میشه یکی دیگه میارن انقدر که کارشون به فصل دوم بکشه و بیننده رو خسته کنه 

ولی در کل من رامو رو دوست داشتم چون هم تِم اکشن و جنایی داشت و هم عاشقانه هاش قشنگ بودن

عاره چرا ؟؟!

واقعا ارزش نداره وقت گرانبهاتو بزاری پای فیلم ترکیه ای

تو همشون یه پسر پولدار هست که یه دختره خیلی بدبخت و فقیر و تنها عاشقش میشه دختره یا منشی پسرس یا همدانشگاهیشه اول پسره به دختره پا نمیده دخترم همش اتفاقی میفته تو بغل پسره بعد کم کم پسره عاشقش میشه و درصورتی که خودش نامزد داره نانزدشو ول میکنه و میاد این دختره رو میگیره🤢🤢99درصد فیلمای ترکیه ای همینن همشون اشغال و مزخرف و تکرارین

اگه فیلم غیر ترکیه ای خوب میخای بهت معرفی میکنم

💣Fragile like a bomb💣