2777
2789
عنوان

حوصلم سرییییییید😫

| مشاهده متن کامل بحث + 1040 بازدید | 127 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خوشی میدونی اخه تا الان من باورت نمیشه فقط یه بار کافه رفتم یه بار هم به دل خوش با کسی بیرون نرفتم ا ...

ینی برای دوستی؟

ارومم ولی داخلم طوفانه .طوفانی به شدت زیادِ پارادوکس ظاهرم
بنظرت رشته ای که میخام توی دانشگاه قبول میشم؟؟ دانشگاه فرهگیان؟؟  و اینکه کی ازدواج میکنم جواب ...

چرا باید تاریخ ازدواجتو بقیه بدونن🤔🤔وقتی خودتم نمیدونی

تعریف کن🙄🙂

بیا خصوصی خب

من یه مامان کوچولوئه ۱۷ ساله ام😍😍😂میدونم زوده،ولی سرنوشت اینطور میخواست😊(با کودک همسری مخالفم)😊به قانون جذب شدیدا معتقدم😍عاشق دین و مذهبم هستم😍برای همتون بهترین ها رو آرزو میکنم🙏🙏😍
چرا باید تاریخ ازدواجتو بقیه بدونن🤔🤔وقتی خودتم نمیدونی

نمیدونم حس دیگه بعضیا میدونن البته من خودم ازدواج رو دوست ندارم الان تو خانواده بحث ازدواج منه واسه این پرسیدم اصل سوالم اولیه بود🙃

نمیدونم حس دیگه بعضیا میدونن البته من خودم ازدواج رو دوست ندارم الان تو خانواده بحث ازدواج منه واسه ...

نه کسی نمیدونه جز خدا

اوووو مای گاد نمردمو واسه یکی سنگین رنگین درومدیم😁 عای عم کلوز🤦‍♀️🤣🤣🤣  خب حالا فرضا من او ...

عزیزم کمی سختی هست تو آینده انگار ک یه سری مشکلات داری با خانواده و وقتی ازدواج کنی کمی اون اذیتت میکنه

دختر جالب هستی میشه گفت شاد هستی و اصلا غرورت اجازه نمیده مشکلاتت رو بازگو کنی آخر عاقبتت بخیر میشه و بعد اون سختی به آرامش میرسی یه پسر میبینم ک اعصابتو خورد میکنه این میتونه مال حال باشه یا بره برا آیندت

عزیزم کمی سختی هست تو آینده انگار ک یه سری مشکلات داری با خانواده و وقتی ازدواج کنی کمی اون اذیتت می ...

الان مثلا ایندرو گفتی😐😐