2777
2789
من یازده ماهه عروسی کردم هیچوقت جلوگیری نکردم ولی زود میرفتم دسشویی فقط دوبار اولین ماه قرص اورژانسی ...

انشالله دوتامون ب زودی زود مامان میشیم دلم.روشنه

انشالله به زودی زود در این مکان تیکر بارداری نصب میشود.....خدایا من ب بهت ایمان دارم ناامیدم نکن....
۲۶تیر میشه ۵ماهه عروسی کردم...۲۲سالمه ۴سال عقد بودم هرجی زودتر اقدام.کنی خدای نکزده دیر شه یا مشکلی ...

منم یازده ماه عقد الانم یازدهمین ماه عروسیمه

چشم انتظار ثمره عشقمون  اگه میشه واسه نی نی دارشدنم یه صلوات بفرستین🙏🏼

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشالله دوتامون ب زودی زود مامان میشیم دلم.روشنه

مرسی عزیزم ایشالله خبرم کن باردار بودی منم 19سالمه 

مرسی عزیزم ایشالله خبرم کن باردار بودی منم 19سالمه 

عزیزم ماشاالله مامان جونی میشی کلکــــ...باشه گلم 

انشالله به زودی زود در این مکان تیکر بارداری نصب میشود.....خدایا من ب بهت ایمان دارم ناامیدم نکن....
فولیکولت چنده

سونو نرفتمـ... این ماه فقط کیت زدم...بازم کیت خریدم 

قبل عید بخاطر مشکل گر گرفتگی ازمایش و.سونو تخمدان دادم گفت خوبع تخمدانات فعاله فقط ی کیست داری ک مانع بارداری نیست خودش دفع میشه

تو کی بی بی چگ میزنی؟

امروز صب زدم منفی شد... دیکه خودمو اماده کردم واسه هرچیزیـ...

سونو نرفتمـ... این ماه فقط کیت زدم...بازم کیت خریدم  قبل عید بخاطر مشکل گر گرفتگی ازمایش و.سون ...

منم امپولhcgزدم فولیکول.18/24داشتم 

منم امپولhcgزدم فولیکول.18/24داشتم 

خب سایزشم خوب بوده خداروشکر انشالله ک گرفته

اول @بعد اسم رو بدون گزاشتن فاصله مینویسی ابی شد یعنی تگ گردی

مرسی عزیزم حتما کاش خدا کمکم کنه منم