با ارایش همیشه سعی دارم درشتش کنم الان عکس میذارم ب نظرتون ارایش چشمم خوبه؟چشمم از ریزی دراومده یا ن
جان مادر نمی آیی؟نازنین فرشته مادر خدا در نزدیکی توست؟اگه دیدی یا صدایی از او شنیدی یا آن حوالی بوی خدا را حس کردی بگو مادرم منتظر من است اجازه بگیر و بیا به درونم تا از درونم تا وجودم و قلبم و زندگیم آشیانه بسازم برایت.
نمیدونم اما من چشمامو بی آرایش و با رنگ مدلش دوست دارم. حالت چشم وابروم ورنگشو دوست دارم. همیشه ام معتقدم من مهمم دیگه منم عاشق تمام اجزای صورتمم
میگن با هرکس مثل خودش حساب کردم دیدم یه جا باید گاو باشم یه جا باید لاشخور باشم ههه پ ترجیح دادم خودم باشم تو همه شرایط اما لحن صحبت من بستگی داره به شعور تو ..... ههه غرور شادی و ازت میگیره اما بهت قدرت میده. حاضرم تا آخر عمر شاد نباشم اما قدرتمو داشته باشم
جان مادر نمی آیی؟نازنین فرشته مادر خدا در نزدیکی توست؟اگه دیدی یا صدایی از او شنیدی یا آن حوالی بوی خدا را حس کردی بگو مادرم منتظر من است اجازه بگیر و بیا به درونم تا از درونم تا وجودم و قلبم و زندگیم آشیانه بسازم برایت.
فدات. والا مردم براشون پهن شی ازت رد شن بازم از سایزت ایراد میگیرن پس دنبال تایید دیگران نیستم چون بینظیرترین آدم روی زمینم. خاصم#
میگن با هرکس مثل خودش حساب کردم دیدم یه جا باید گاو باشم یه جا باید لاشخور باشم ههه پ ترجیح دادم خودم باشم تو همه شرایط اما لحن صحبت من بستگی داره به شعور تو ..... ههه غرور شادی و ازت میگیره اما بهت قدرت میده. حاضرم تا آخر عمر شاد نباشم اما قدرتمو داشته باشم
فدات. والا مردم براشون پهن شی ازت رد شن بازم از سایزت ایراد میگیرن پس دنبال تایید دیگران نیستم چون ب ...
عزیزم چرا خودتو برترین و بهترین ادم رو کره زمین میدونی
عزیزم چرا خودتو برترین و بهترین ادم رو کره زمین میدونی
چرا ندونم. ؟. هر آدمی خاصه و بینظیرترین هست مگه آدم چند تا از خودش توی دنیا داره؟.