2777
2789

چون تغذیه خوندم گفتم بهتون بگم میوه حتما باید روزانه خورده بشه اما فقط سه واحد چون بیشترش سم میشه و موجب کبد چرب .

پس اندازه نگه دارید ...

سوال تغذیه ای داشتید درخدمتم😘

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برای از بین بردن کبد چرب باید چیکار کرد؟؟

صبام...⚖سوالِ حقوقی داشتین در خدمتم⚖می دانم اگر قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم، دنیا تمام تلاشش را می‌کند تا مرا در شرایط او قرار دهد تا به من ثابت کند در تاریکی، همه‌ی ما شبیه یکدیگریم...

سه واحد یعنی ۳تا از اون میوه؟😅

مثلا البالو ۳تا بخوریم فقط؟!😕😕

نصفه شبِ سابق هستم🤫😅                              بگذار برایت کسی باشم که فریاد می‌زند هیچ‌کس نیست🌾                                                                                              قبل از ریپلای کردن مطمئن شو از  منطق و شعور  بهره بردی ؛ 

شاید سوالم مسخره بنظربیاد

چی بخورم ک لاغرشم در حد 5کیلو لاغرشم

یه حاجت کوچیک از خدای بزرگ دارم..میشه برا رسمی شدنم صلوات بفرستی☺🌹صلوات فرستادید لایک کنید منم براتون بفرستم.عاقبتتون بخیر💖
استارتر ببخشید بچه ها یه سوال من باردارم هفته ۲۲ ، شدیدا دست و پام داغ میشه الان احساس میکنم از ک ...

فشار خون داری؟؟

صبام...⚖سوالِ حقوقی داشتین در خدمتم⚖می دانم اگر قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم، دنیا تمام تلاشش را می‌کند تا مرا در شرایط او قرار دهد تا به من ثابت کند در تاریکی، همه‌ی ما شبیه یکدیگریم...

من پدرمادرم کبدشون چربه گاهی اوقاتم لک میزنن قهوه ای رنگ.کمرنگ البته جاهای مختلف بدن مثلا پشت گردن

چی مصرف کنن ک کبد چرب رو درمان کنه

یه حاجت کوچیک از خدای بزرگ دارم..میشه برا رسمی شدنم صلوات بفرستی☺🌹صلوات فرستادید لایک کنید منم براتون بفرستم.عاقبتتون بخیر💖

مدرک تغذیتو بزار درکوزه ابشو بخور 

میوه باعث کبد چرب نمیشه 

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
سه واحد یعنی ۳تا از اون میوه؟😅 مثلا البالو ۳تا بخوریم فقط؟!😕😕

نه هر میوه هر واحدش فرق داره🤣البالو یک لیوانش یک واحده...گیلاسم همینطور...موز نصفش یک واحده🤣

مجبور نیستیم برای هرچیزی به هرکسی توضیح بدیم🤗