2777
2789

مثلا برادر شوهر خواهرشوهر ،دایی،عمه ،خاله و عمو شوهرتون رده بالا هستن و مشاغل مهمی دارن و یا اعتبار بالایی دارن در بین مردم و وضعیت مالی و اعتباری خوبی دارن

تا حالا برای شما کاری انجام دادن؟

مثل اینکه گره ای از مشکلاتتون باز کنن یا جایی سفارشتون بکنن و حمایتی ازتون داشته باشن؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نميدونم كار خاصي محسوب بشه يا نه اما برادرشوهرام چندبار كار اداري داشتيم راه انداختن پسرعموي همسرم هم جاي ديگه بابت بيمارستان چندين بار كمكمون كرده تو بستري مريضمون تو دادگاه هم همينطور

زهره خانمي ام با عضويت ٩٤بازم تركيدم 
شوهرمن ادم حسابی کل فامیلشون هست  ادم حسابی ترش ندارن

چکارست

خواهش میکنم برای اینکه من خونمو ببرم شهر خودمون ی صلوات برام بفرستین ترخدا خیلی غریبو تنهام دعام کنید😘

شوهر من همیشه واسه خاهر و برادر و عمو دایش کمک مالی میکنه 

دخترم! به یاد داشته باش آنقدر دوستت دارم که به خاطرتبا تمام سختی های دنیا خواهم جنگید.به من تکیه کنکه تکیه گاهت عاشقانه دوستت دارد❤️

نه برادرشوهرم یکیشون تو صداسیماست همه رو برد سرکار اما همسرمو نه تازه شوهرم لیسانسه بودو سال ۹۱ ۹۲اونموقع ها سازمان راحت نیرو میگرفت اونیکیم شغلش ازاده تو ی شرکت بزرگ کار میکرد مدیر فروش بود میشد به عنوان حسابدار همسرمو تو شرکت قبول کنن اما خب نشد و ما به اینا سال ۹۱اینا ک نامزد بودیم فقط یکی دوبار رو انداختیم چون همسرم اونموقع خودش تو ی شرکت خوب و بزرگ کار میکرد اما شمال بودو ما کرج راه دور بودش.والا فامیل من ک همه رده بالایی هستن باز نه اوناام چیزی،نگفتیم اوناام کلا یبار پیشنهادی ندادن.درنتیجه فقط،از خودتون توقع داشته باشید و روپای خودتون باشیدو به خودتون اعتماد داشته باشید.من روزی،هزاربار خداروشکر میکنم ک همسرم کارمند نشد

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.