2777
2789
عنوان

شما بودید بهتون برمیخورد؟

| مشاهده متن کامل بحث + 876 بازدید | 58 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

حالا اگه بربخوره چیکار میخوای بکنی ؟ برو خدا رو شکر کن کادو داده حداقل ! خواهرا و برادرای شوهر منهیچکدوم پاگشام نکردن کادو هم ندادن الان یکی یکی بچه هاشون دارن ازدواج میکنن به شوهرم گفتم از من انتظار نداشته باش پاگشا کنم و این حرفا هر کار خودشون برا من کردن منم همونجوری رفتار میکنم ! اما متاسفانه انقد پررو هستن میشینن میگن باید دعوت کنین ها !

اگر خونه خودش رفتی دیدن بچه که پاگشا نداری، پاگشا یعنی دعوت برای دفعه اول، خودت ارزش خودت رو کم کردی و دیگه پاگشا مالیده شد رفت

از نظر کادو که من اصلا اصلا ارزش مادی کادو برام مهم نیست و نبوده، فقط مدل کادو دادن و این که وقتی کادو میدن چه برخوردی دارن برام مهمه 

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷

اگر خونه خودش رفتی دیدن بچه که پاگشا نداری، پاگشا یعنی دعوت برای دفعه اول، خودت ارزش خودت رو کم کردی ...

خب شوهرم گفت بیا بریم بچه خواهرم بدنیا اومده و فلان بگم نه نمیام خودت برو؟ 

اره کارش زشت بوده 

بعضی خواهر شوهرا نمی‌فهمن چیکار میکنن 

خواهر شوهر منم گفت بیاین امشب خونمون منم فکر کردم پاگشامون کرده دیگه نگو تولد بچه اش بوده 

کادویی هیچی بهم نداد هیچ 

تازه ما کادویی تولد دادیم 

فقط 29 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

برای برخوردن دیگه دیره

بعد 6ماه تازه یادت اومده 

خدایا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم، در دانستن تو آرامشیست و در ندانستن من تلاطمهاست، تو خود با آرامشت تلاطمم را آرام ساز🙏🙏