2777
2789

سلام عزیزم تو که تو ای شرایط بودی اول باید باردار نمیشدی حالا که شدی و خدا خواسته مادر بشی یه وقت نعمت نفسو از اون نینی و مادر شدنو از خودت نگیر میگن قدیما بچه هاشونو زنده به گور میکردند خیلی از ماها با خودمون میگیم چقدر اونا بد بودن ولی خودمونم همون کارو میکنیم ولی روشمون مدرنه عزیزم هدیه ای که خدا بهت داده رو از صمیم دل بپذیر به گناه همسرت بچه آن رو قصاص نکن

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بچم چی؟ من حمایت کسیو ندارم

مشکل شوهرت با شما چیه اخه؟؟

من یک زنم چلچراغ خونه. گرما بخش زندگی.لبریز از ارامش و حیا.ارزش من خیلی بالاست اونقدر که نزارم تنم باعث لذت رهگذر بشه.زن یعنی شکوه یعنی قدرت یعنی تولد یعنی گریه ی فرشته هنگام افرینشم.زن باشیم چون زن یعنی همه چیز💞💖💞
خیلی خوشحال شدم تیکر بارداری تو دیدم انشاالله سالم بیاد بغلت برای منم دعا کن

عزیز دلم مرسی ازت

حتمااااا خدا نی نی سالم بهت ببخشه

الهی آمین

در اولین نگاه عاشقت شدم😍 آخه من مامانت هستم🤱🏻 🌸دختر نازم رو خدا بهم داد ، ممنون ازش که اون همه خواستن منو بی جواب نذاشت🧸🧸 پسرم خودت خواستی بیای ، اما منو بابا و آجی با قدم گذاشتنت تو دلم خیلی سوپرایز شدیم الان منتظر امدنتیم خیلی زیاااااد (من داداش ندارم یه حس خاصی دارم🤭 خونه ای که توش پسر باشه یعنی چجوریاست؟ 😍)🧸🧸
من ۱۱ ساله همینم اما مشکل از من نیست همیشه برام سواله اگر مشکل از من بود همینجور اروم و بی دردسر داش ...

دوسال اول مشکل ازشوهرم بود واریکوسلش عمل کرد باردازشدم سقط شذ الان مشکل ازمنه چون نرمال شده اون

واسه مامان شدنم صلوات میفرستید؟ی سقط تو ۱۶هفتگی داشتم قبلش نازایی داشتم الانم دارم😔
بچم چی؟ من حمایت کسیو ندارم

الان حامی داری مثلا گلم؟

در اولین نگاه عاشقت شدم😍 آخه من مامانت هستم🤱🏻 🌸دختر نازم رو خدا بهم داد ، ممنون ازش که اون همه خواستن منو بی جواب نذاشت🧸🧸 پسرم خودت خواستی بیای ، اما منو بابا و آجی با قدم گذاشتنت تو دلم خیلی سوپرایز شدیم الان منتظر امدنتیم خیلی زیاااااد (من داداش ندارم یه حس خاصی دارم🤭 خونه ای که توش پسر باشه یعنی چجوریاست؟ 😍)🧸🧸
بمیرم الهی .... گاهی حکمت خدارو درک نمیکنم ... خدا شوهرت رو هدایت کنه ... خدا خودش درست کنه همچیز رو ...

خدا همچین آدماییو لعنت کنه نسلشون منقرض کنه بی شرفای نامرد بخدا خیلی از پسرا لیاقت ندارن اسم مَرد روشون باشه اخه کلمه مَرد سنگینه هر بی ناموسی نمیتونه به دوش بکشه

ببخشیدااا#  

میدونی خیلی مزخرفه اون میتونست با یه لبخندش خوبم کنه ولی دکترا با صد تا قرص نتونستن🥀🙂🖤

تاحالا انقدر از ی مرد متنفر نشده بودم 

من یک زنم چلچراغ خونه. گرما بخش زندگی.لبریز از ارامش و حیا.ارزش من خیلی بالاست اونقدر که نزارم تنم باعث لذت رهگذر بشه.زن یعنی شکوه یعنی قدرت یعنی تولد یعنی گریه ی فرشته هنگام افرینشم.زن باشیم چون زن یعنی همه چیز💞💖💞

خودمون مقصريم كه به مدرا اجازه ميديم باهامون اينطوري رفتار كنن، يه زن شاغل كه دستش تو جيب خودش باشه و سرمايه داشته باشه نه خانوادش ميتونن اذيتش كنن نه همسرش، تا واسه خودمون ارزش قايل نشيم اوضامون همينه

استارتر برای شرایطت واقعا متاسف شدم،منم هفته پیش به علت تشکیل نشدن قلب جنین سقط کردم،البته توبیمارستان وباکورتاژ،خیلی خیلی راحت بود،اگه بقایابمونه،رحمت میگنده،اونوفت بابداونم دربیاری،حتما سونوبده،به خودت فکرکن،شایدقسمت شدازشراین ظالم خلاص شدی وخدا یه همسرخوب نصیبت کرد،دوباره بایدبچه داربشی،خدا حق اون طفل معصوم رو هم ازش بگیره

چه بسیارتقدیرها که به تدبیرها می خندند...حضرت علی(ع)........مرغ زیرک چون به دام افتد تحمل بایدش....💞💞💞