2777
2789

تمام جملاتت رو‌خوندم 

الان واسه خودت و اون بچه دلم داره منفجر میشهههه

چقدرررررررر زیاد از شوهرت متنفر شدم

خدا لعنتش کنه

خدا لعنتش کنه

در اولین نگاه عاشقت شدم😍 آخه من مامانت هستم🤱🏻 🌸دختر نازم رو خدا بهم داد ، ممنون ازش که اون همه خواستن منو بی جواب نذاشت🧸🧸 پسرم خودت خواستی بیای ، اما منو بابا و آجی با قدم گذاشتنت تو دلم خیلی سوپرایز شدیم الان منتظر امدنتیم خیلی زیاااااد (من داداش ندارم یه حس خاصی دارم🤭 خونه ای که توش پسر باشه یعنی چجوریاست؟ 😍)🧸🧸

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خدا رو درک نمیکنم. ما هروز دعوا داریم.. من بهش شک دارم.. خیانت کاره 

با دل شکستت ازش بخاه ب منم بده

واسه مامان شدنم صلوات میفرستید؟ی سقط تو ۱۶هفتگی داشتم قبلش نازایی داشتم الانم دارم😔

اسی الهی خدا از شوهرت نگذره کارما حسابشو میرسه این بچه ای تو شکمته باور کن بعد چن سال زندگیشو از هم میپاشونه به گوه خوردن میفته میفهمه چی گلی رو از باغچشون کَند و انداخت بیرون (تو رو) خدا به دلت آرامش بده زود تر جدا شو لطفا 😭😔🥺

میدونی خیلی مزخرفه اون میتونست با یه لبخندش خوبم کنه ولی دکترا با صد تا قرص نتونستن🥀🙂🖤
توروخدا راس میگی😭😭😭 تا حالا واسه هیشکی تو سایت اینقدر بهم نریختم 😭😭😭 عزیزم چی میکشی تو؟ چی ب ...

هیچی واقعا.. الان آرومم نمیکنه.. من بچمو از دست دادم.. روز اول گفتم‌ باعث میشه زندگیمون یکم شادتر بشه.. ولی.. 

خیلی بی رحمه خیلی.. خدا خودش جوابشو بده 

انشالله به بدترین روز بیفته انشالله

در اولین نگاه عاشقت شدم😍 آخه من مامانت هستم🤱🏻 🌸دختر نازم رو خدا بهم داد ، ممنون ازش که اون همه خواستن منو بی جواب نذاشت🧸🧸 پسرم خودت خواستی بیای ، اما منو بابا و آجی با قدم گذاشتنت تو دلم خیلی سوپرایز شدیم الان منتظر امدنتیم خیلی زیاااااد (من داداش ندارم یه حس خاصی دارم🤭 خونه ای که توش پسر باشه یعنی چجوریاست؟ 😍)🧸🧸
۴ساله تواقدامیم شوهرم بخاطر حامله نشدنم باهام مشکل داره ،،چرابمن نمیده پس🙄

من ۱۱ ساله همینم اما مشکل از من نیست همیشه برام سواله اگر مشکل از من بود همینجور اروم و بی دردسر داشتیم زندگی میکردیم؟؟

من یک زنم چلچراغ خونه. گرما بخش زندگی.لبریز از ارامش و حیا.ارزش من خیلی بالاست اونقدر که نزارم تنم باعث لذت رهگذر بشه.زن یعنی شکوه یعنی قدرت یعنی تولد یعنی گریه ی فرشته هنگام افرینشم.زن باشیم چون زن یعنی همه چیز💞💖💞

ازش جدا شو تروخدااااااااا لطفاااا

زندگیتو پای این لجن نزار

تمام جملاتت رو‌خوندم  الان واسه خودت و اون بچه دلم داره منفجر میشهههه چقدرررررررر زیاد از ...

خیلی خوشحال شدم تیکر بارداری تو دیدم انشاالله سالم بیاد بغلت برای منم دعا کن

واسه مامان شدنم صلوات میفرستید؟ی سقط تو ۱۶هفتگی داشتم قبلش نازایی داشتم الانم دارم😔