2777
2789
عنوان

پرند جای خوبی برای زندگیه؟

289 بازدید | 25 پست

سلام دوستان ببخشید ی سوال خارج از بحث لطفا کسی میدونه راهنماییم کنه🙏

کسی هست ساکن پرند باشه؟میخاییم اونجا خونه بگیریم شرایطش چطوره قطعی برق و اب اینا زیاد داره؟

والا ما رفتیم ی چند ماهی نمیدونم معمولی بود

ادم تنهاییم🙂هر وقت دلت خواست میتونی باهام دردل کنی ولی⁦🔮میشه بهم بگی چرا من ی چیزی بگم شما نمک می‌ریزی🙂؟فقط اینو بگم تا دلت بخواد محبت میکنم توم تا میتونی ازم سواستفاده کن🙂🔮آخه برای همین کار به وجود اومدم🙂💔⁦🌪️⁩

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

[QUOTE=195324840]والا ما رفتیم ی چند ماهی نمیدونم معمولی بود[/QUOT

ما میخاییم ازدواج کنیم میخاسیم تو پرند خونه بگیریمم ولی خیلی دو دلیم میگن آب اینا زیاد قطع میشه

برای اول زندگی خوبه چون ب نسبت تهران قیمت معقولتره

یه سری جاهاش خیلی شلوغه

ولی فک نکنم قطعی تند به تند آب اینا داشته باشه🧐

یه آشنامون چندساله اونجان راضین

زخم‌هایش را بوسید و از خودش بابت تمام آن‌ها عذرخواهی کرد،  زندگی‌اش را در آغوش گرفت و از میان تاریکی جوانه زد.🪴
برای اول زندگی خوبه چون ب نسبت تهران قیمت معقولتره یه سری جاهاش خیلی شلوغه ولی فک نکنم قطعی تند به ...

کدوم فازن اونا؟

اره واقعا قیمتای خونخ خیلی نجومی شده

کدوم فازن اونا؟ اره واقعا قیمتای خونخ خیلی نجومی شده

نمی‌دونم والا جایی رو بگیرید که اطرافش میوه فروشی و

سوپر مارکت و…. در دسترس باشه

ما مهمونی رفته بودیم خونشون اسیر شدیم هی دنبال شیرینی فروشی میگشتیم

زخم‌هایش را بوسید و از خودش بابت تمام آن‌ها عذرخواهی کرد،  زندگی‌اش را در آغوش گرفت و از میان تاریکی جوانه زد.🪴