2777
2789
عنوان

اعصابم از دست شوهرم خورده

| مشاهده متن کامل بحث + 428 بازدید | 33 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جورابشم بگرد شاید عکس تو هم اونجا باشه

شاید عکس داداشش باشه😂😂😂

✋اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا اَبا عَبْدِاللهِ وَعَلَى الاَْرْواحِ الَّتي حَلَّتْ بِفِنائِكَ عَلَيْكَ مِنّي سَلامُ اللهِ اَبَداً ما بَقيتُ وَبَقِيَ اللَّيْلُ وَالنَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّي لِزِيارَتِكُمْ ،✋اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ✋وَعَلى عَلِيِّ بْنِ الْحُسَيْن✋ِ وَعَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ✋وَعَلى اَصْحابِ الْحُسَيْن ِالهی زیارتش را دراین دنیا و شفاعتش را در آخرت نصیب مان بگردان💚
ببین اونا خانوادشن باهاشون بزرگ شده نمیتونه کنار بزارشون توهم به جای حسودی سعی کن خودتو تو دلشون جا ...

من تو دلشون هستم نیازی ب این کارا ندارم اعصابم از دست اون خورده

راستش منم اگه بودم خیلی ناراحت میشدم نمیدونم چرا بقیه واسشون عادیه البته حس میکنم بیشتر عادی جلوه ...

اره براشون پیش بیاد ی مو تو سر شوهرشون نمیزارن بمونه...

من از وقتی ناراحت میشم خواهرش یه چی میگه ناراحت میکنه بازم دوستش داره شوهرم ولی اگه من حرف کوچیکی بزنم‌ ناراحت میشه

دوست دارم دعام کنی و بگی خدا منو همسرمو خوشبخت نگه داره همیشه و دوقلوی سالم عاقل صالح ناز نصیبمون کنه خدایا هرکی دعام کرد الهی که خوشبخت بمونه همیشه هرکیم دعام نکرد از دعای من بی نصیب بمونه انشاالله   

فکر کنم پس من خیلی پرتم چون وقتی عکسای  شوهرم رو کنار مادر و پدرش میبینم احساساتی مبشم یه عکس کوچیک  خونه مادر شوهرم دیدم که با همسرم انداخته بودن ارش گرفتم گذاشتم روی میز همسرم 🥰

یعنی شماها دوست ندارید عکس خودتون تو کیف داداشتون باشه ؟!

دوست دارم دعام کنی و بگی خدا منو همسرمو خوشبخت نگه داره همیشه و دوقلوی سالم عاقل صالح ناز نصیبمون کنه خدایا هرکی دعام کرد الهی که خوشبخت بمونه همیشه هرکیم دعام نکرد از دعای من بی نصیب بمونه انشاالله   

وای

مث بابای من😂😂😑

همیشه مامانم سر این قضیه محبت زیادی که به خانوادش داره مشکل داشتن

اوناهم خب اصلا مهربون یا دلسوز نبودن نمدونم چرا انقد مهر داش به اینا

مامان من که کاری نتونس بکنه دیگه بعد ۲۰ سال زندگی بابام خود به خود درست شد😑😂

شماهم فک میکنم حق داشته باشی،چون مامان خودم تو این موقعیت بوده درکِت میکنم