2777
2789

سلام 

بچه ها من این ماه قصد جدی بارداری دارم   

امروز پریود شدم که 27 امه

باید تا اخرین روز خونریزی و لکه ، حالا هرچند روزی که شد بمونم

که ممکنه 7روز یا 6روز باشه ؟

یا بزارم ده روز پریودی که میگن خون حیضه بگذره ؟بعد اقدام کنم

توی روز اقدام موندم   چندم پریودیم باید اقدام کنم؟؟؟؟؟؟؟

خیلی دوسدارم بچه اولم پسر بشه اسمشو بزارم آراز  

روز شروع پریودیای ماهای اخیرم هم ایناست

18 ام 

10 ام 

4 ام 

27 ام

عزیزم اصلا بهش فکر نکن هر وقت عشقتون کشید رابطه داشته باشید ‌‌‌. استرس و فکر و خیال از لقاح جلوگیری ...

خب همین دیگه نمیدونم تا ده روز بمونم یا هروقت خونریزیم تموم شد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه بخوای حساب کتاب کنی ، ۹-۱۰-۱۱ تیر باید کمر به عمل ببندید😁✋🏼

نصفه شبِ سابق هستم🤫😅                              بگذار برایت کسی باشم که فریاد می‌زند هیچ‌کس نیست🌾                                                                                              قبل از ریپلای کردن مطمئن شو از  منطق و شعور  بهره بردی ؛ 
بعد ده روز اقدام کنم یا هروقت خونریزی تموم شد

عزیزم روزای تخمک گذاریت میفته تو اون تاریخ‌ها.

حالا میتونی از وقتی خونریزیت تموم شد دست بکار بشی ولی تخمک فعال و احتمال بالای صورت گرفتنِ لقاح تو تاریخی ک بهت گفتم هست

نصفه شبِ سابق هستم🤫😅                              بگذار برایت کسی باشم که فریاد می‌زند هیچ‌کس نیست🌾                                                                                              قبل از ریپلای کردن مطمئن شو از  منطق و شعور  بهره بردی ؛ 
وااای عزیزم ممنونم که کمکم کردی،

انشاالله هرچه زودتر دامنت سبز بشه😍🌹 منم برات دعا میکنم گل💙

خدا هرچی میخای بهت بده گلم ، میگم روزای اقدام پشت سر هم باشه ؟

خانم گل دوستمون درست گفتند در مورد تخمک گذاری ... ولی شما خیلی بهش فکر نکن با همسرت لذت ببرید از وجود همدیگه استرس خیلی بده اجازه نده فکر به اینکه الان تخمک گذاریم هست یا نیست یا فلان و بهمان ذهنت رو مشغول کنه. بذار پیش بیاد.

خدا هرچی میخای بهت بده گلم ، میگم روزای اقدام پشت سر هم باشه ؟

اگه اون ۳-۴روز چند‌بار دست‌به‌کار شید خب بهتره چون تخمک هر فردی عمرِ منحصربه‌فردی داره نمیشه با اطمینان گفت دقیقا#   چه روزی ازاد میشه و تا کی تخمک فعال—آماده‌ی لقاحه🌹

خانم گل دوستمون درست گفتند در مورد تخمک گذاری ... ولی شما خیلی بهش فکر نکن با همسرت لذت ببرید از وجو ...

افرین👏🏼👏🏼درسته🌹

خانم گل دوستمون درست گفتند در مورد تخمک گذاری ... ولی شما خیلی بهش فکر نکن با همسرت لذت ببرید از وجو ...

اره درسته استرس خیلی بده واسه بارداری ولی خب چکارکنم تو فکرم همش