2777
2789

هیچکس

ای خدا ۲۵۰هزار شهید تقدیم کردیم ولی تو سایت کشورمونم نباید بگیم فلان...اینکه دشمنان شبکه های پرس تیوی و العالم و... رو مسدود کردن درک میکنم. ولی اینکه اینجا که داخلیه چرا سکولار اداره میشه خدا میدونه...                                                                          دوران بزن در رو گذشته؛  بزنید،                     می خورید!                                                         (🇧🇭+🇮🇶+🇩🇿+🇮🇷+🇱🇧+🇱🇾+🇸🇾+🇸🇩+🇦🇫+🇾🇪)💪✌  تصورشم شیرینه 💓          

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همه رو 😂🤦🏻‍♀️

شرمنده ولی بیشتر از ۷ تا سیم کارت ندارم 😁 باافتخار کاربری هفتممه 😎 راااااااستی به مرگ خودم قسم خواسته هام و به داشته هام تبدیل میکنم 😍💞 یه روزی تاپیک چه طوری به اونی که خواستم رسیدم رو میزنم با افتخار ازش براتون تعریف میکنم🍷💜 تنها موجودی که با نشستن به موفقیت میرسد 🐔 مرغ است 😎
هيچ بلاگري رو از اول نداشتم و ندارم اصلا فلسفه دنبال كردن بلاگر رو درك نميكنم احمق-هارا-معروف-نکن ...

دیگه اینو ندیده بودم

کل دنیا اینجوریه که یسری فعالهای مجازی دارن و دنبال کننده.... 

دیگه واقعا دراین حدم نباشیم که هرچیزیو این هشتگ احمقها رو بچسبونیم بهش! 

کلام تو عصای معجزه‌گر توست😌❤️

هیچ کدوم چون فقط افسردگی ناامیدی مقایسه میاره حتی اونایی که الکی با ریاکاری ساده زیستی رو نشون میدن هم فقط خشم میاره چون با اون پول تبلیغ هی دم از نداری و عشق و عاسقی بدون پول میزنن که به شعور مخاطب توهین میکنن من نمیدونم اونایی که اینارو دنبال میکنن از چه ضریب هوشی ای برخوردارن که قربون صدقه به ادم مجازی میرن ؟؟؟؟؟؟!!!!!

دیگه اینو ندیده بودم کل دنیا اینجوریه که یسری فعالهای مجازی دارن و دنبال کننده....  دیگه واقع ...

چي رو نديده بودين؟اينكه كسي بلاگري رو دنبال نميكنه؟

انفاقا اين هشتگ براي همين بلاگرها ساخته شده واقعا يه دليل برام بيارين براي دنبال كردن كسي كه نشسته داره از روزمره عادي كه همه دارن عكس و فيلم ميده من بلاگرهاي خارجي رو هم ندارم اما شايد اونا چيز به درد بخوري دارن اموزش ميدن يا دنبال ميكنند كه فايده داره مثلا دنبال كارهاي حمايت از محيط زيست هستن و كلي دنبال كننده دارن كه تو فضاي مجازي فعاليتهلشونو حمايت ميكنند اين فرق داره منم قبول دارم اين هشتگ مخصوص بلاگرهاي بيمصرف ايرانيه كه از روزمرگي هاي مسخره ميزارن به چه دردي ميخوره 

زهره خانمي ام با عضويت ٩٤بازم تركيدم