2777
2789
عنوان

کمکم کنید😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 958 بازدید | 122 پست

ببین عزیزم شاید شکاکی و بدبین .آخه اینا علائم مردی که داره خیانت میکنه نیست 

مرد خائن که جلو تو پیامک بازی نمیکنه وقتی داره میره سر قرار قبلش کلی مخبت میکنن که شک نکنی این حرفا رو نمیزنن.

برداشت من اینه خیلی به پر و پاش میپیچی و شک داری خواسته اذیتت کنه

از انجا که دیگران نمی توانند از همان دیدگاه شما به مسائل نگاه کنند،نمی فهمند انچه سرسری می گویند تا چه حدی می تواند شما را بیازارد💞

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گریه کردی جلوش؟ بعد اون بی تفاوت جوابتو داد؟ به جای گریه و التماس باید شماره دختره رو گیر بیاری و ...

قبلا با یکی دیگه اون جوری بود زنگ میزد بهش می گفتم اس ام اس میدادم از رو نمی رفت با اون تموم کرده حالا این یکی نمیدونم کیه تازه رمز گوشیشم نمیدونم اگه اون کارو بکنم باید کتک بخورم

دوستای گلم لطفا واسه خوشبختیم و خونه دار شدنم یه صلوات بفرستین اگه فرستادین بگین منم بفرستم  ممنون🥺🙏
ذات شوهرش چی؟؟؟ عوض میشه این دختره بره دختر بعدی میاد 

تقصیره خودشه چرا التماسش میکنه چرا گریه کنه وبهش بگه نرو نمیدونم چی باهاش دعوا کنه اگ از حالا بهش رو داد تا آخر نمیتونه جلوش بگیره

ببین عزیزم شاید شکاکی و بدبین .آخه اینا علائم مردی که داره خیانت میکنه نیست  مرد خائن که جلو ت ...

آره منم میگم احتمالا خواسته حرصت بده حالا چرا رو نمیدونم

❣️یا رب مباد نظر تو بگردد❣️
عزیزم حتما با یکی مشورت کن .جلوی پسرتم گریه نکن 🥺😔

نمیتونم دردمو به کسی بگم

دوستای گلم لطفا واسه خوشبختیم و خونه دار شدنم یه صلوات بفرستین اگه فرستادین بگین منم بفرستم  ممنون🥺🙏
شماره دختره بیار وجرش بده من اگ بجات بودم بهش زنگ میزدم وتیکه پارش میکردم تا جرعت اینکه بیاد تو زندگ ...

اولین بارش نیست قبلا این کارو کردم در حد مرگ کتکم زد

آره منم میگم احتمالا خواسته حرصت بده حالا چرا رو نمیدونم

احساس میکنم استارتر خیلی بهش شک داره کلافه شده از دستش اینجور گفته

از انجا که دیگران نمی توانند از همان دیدگاه شما به مسائل نگاه کنند،نمی فهمند انچه سرسری می گویند تا چه حدی می تواند شما را بیازارد💞

اگه می تونی شماره اون دختر کثافتو گیر بیار بهش بگو زنشی و پاشو از زندگیت بکشه بیرون . خدا بهت صبر بده خیلی سخته . من خیلی عصبی هستم طاقت خیانت ندارم . اگه می فهمیدم شوهرم با گوشیش به دختری پیام میده گوشیشو زیر یه چیز سنگین خرد خرد می کردم. اگه تازه شروع کرده به هرزه بازی همون اول کار جلوشو بگیر یه کاری بکن تهدیدش کن . از هر کسی می ترسه بگو میرم به اون میگم مثلا محل کارش