سلام دوستان من سونوی سینه انجام دادم چندتا توده دیده شد برام سونوی بیوپسی نوشتن میخواستم ببینم جای ارزون هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟کسی جای خوب و قیمت مناسب میشناسه معرفی کنه ممنون میشم
عزیزم الان یادم نیس اسم دکترو....من اوم موق۱۸سالم بود....بعد اونم دیگه نرفتم ...بیوپسی انجام دادم جوابش خوب بود توده خوش خیم بود فیبروادنوم........دکتر بهت گفت بیوپسی شی؟؟؟حتما توده ها ریزن....کاش یهو جراحی کنی راحت شی...بعد جراحی ازمایش میکنن توده هارو
باورم نمیشه اسم کاربریمو ساسا جون میخونید!!!!!!!!!!!!!!!چرا اخه! عزیزان سَه سَه جون!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ترجیععععع میدهم به ذوق خویش دیوانه باشم تا به میل دیگران عاقل!!!!!!! ترجیع میدم ترجیح و ترجیع بنویسم دوست عزیز مگر نه اندازه یه ترجیح سواد دارم😂😂😂😂
عزیزم الان یادم نیس اسم دکترو....من اوم موق۱۸سالم بود....بعد اونم دیگه نرفتم ...بیوپسی انجام دادم جو ...
نهههههههههههههه خدا نکنه به جراحی برسه همینجوری از استرس دارم میمیرم نه تا توده دارم گفتن بیوپسی انجام بدم ببینن چیه دعا کن الان کیلینک پستان نوبت گرفتم کیلینک پستان هم بیوپسی رو مینویسه دیگه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نهههههههههههههه خدا نکنه به جراحی برسه همینجوری از استرس دارم میمیرم نه تا توده دارم گ ...
اره
باورم نمیشه اسم کاربریمو ساسا جون میخونید!!!!!!!!!!!!!!!چرا اخه! عزیزان سَه سَه جون!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ترجیععععع میدهم به ذوق خویش دیوانه باشم تا به میل دیگران عاقل!!!!!!! ترجیع میدم ترجیح و ترجیع بنویسم دوست عزیز مگر نه اندازه یه ترجیح سواد دارم😂😂😂😂