2777
2789
من هر چی طلا داشتم سر خونه فروختم به علاوه سرویس طلام همشو شوهرم بیشتر از من ناراحته دیگه نمی تونیم ...

خداروشکر خونه دارشدین طلا رو میتونیبخری ولی خونه نه سخته

میشه برا حاجتم یک دونه صلوات بفرستی.میدونم فرستادی ممنون

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خداروشکر خونه دارشدین طلا رو میتونیبخری ولی خونه نه سخته

طلا رو که بعید بدونم اون همه طلایی که داشتم فقط ی دستبندم مامانم کادو عروسی داده بود بهم ۳۳ گرم بود ولی اره خداروشکر این ارامشی که تو خونه خودم دارم هر چند کوچیک ولی بهتر از خونه مستاجریه ان شاءالله همه مستاجرا زودتر صاحب خونه بشن

من هر چی طلا داشتم سر خونه فروختم به علاوه سرویس طلام همشو شوهرم بیشتر از من ناراحته دیگه نمی تونیم ...

خوب کاری کردی طلا میخوای چیکار عزیزم خونه واجب تره

خودت باش مگه خودت چشه ...🙆😘

پدرشوهرم نخرید شوهرم خودش خریده بود 3 تا النگو گرفته بود که تقریبا 30 گرم میشد یه حلقه و یه انگشتر و یه سرویس طلا و یه زنجیر و پلاک البته بعدا مجبور شدیم بفروشیم

طلا رو که بعید بدونم اون همه طلایی که داشتم فقط ی دستبندم مامانم کادو عروسی داده بود بهم ۳۳ گرم بود ...

دقیقا 

طلا خودش ی نوع پس اندازه برای همین روزا 

الحمدلله عزیزم خوش باشی

میشه برا حاجتم یک دونه صلوات بفرستی.میدونم فرستادی ممنون