2777
2789
عنوان

بی بی چک مثبت

| مشاهده متن کامل بحث + 1423 بازدید | 107 پست
مبارکه باشه عزیزم انشالله سالم بیاد تو بعلت😍😍واسه منم دعا کن اروز بی بی چکم مثبت بشه😍

انشالله منم تگ کن مثبت شد

آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم 😍مبارکه منم شش روز ب موعدم مثبت  شد

واااای خیلی خوشحال شدم امضاتوخوندم واسه منم دعاکن بعداز۳سال طعم شیرین مادرشدن روبچشم منم متوسل شدم به اون شهداایشاله خداحاجتموبده شوهرمنم واریکوسل عمل کرده خودمم تنبلی تخمدون باپری نامرتب دارم بایدباقرص بشم

«رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ»🌿  رَبِّ هَبْ لي مِنْ لَدُنْكَ ذُرِّيَّةً طَيِّبَةً إِنَّكَ سَميعُ الدُّعاءِ.🌷🤗دوست عزیز نینی سایتی، اگر چشمت به امضام خورد ممنون میشم برای نی نی دارشدنم یه صلوات مهمونم کنی .....خدایاشکرت بعدازکلی سختی و5سال انتظار بلاخره در تاریخ 1401/12/1بی بی چک و آزمایش خون بارداریم مثبت شدومنم طعم شیرین مادری رومیچشم خدایا به تمام دوستان نی نی سایتم که مثل من در آرزوی فرزندهستن فرزندی صالح عطا کن هزاران هزار بار خدایاشکرت😍😍😍🥺🥺🥺😘😘😘
بیشتر ببینید
مبارک باشه عزیزم 😍😍😍😍😍

فداتشم برام دعاکن همه چیز ب خوبی پیش بره فقط سالم باشه از خدا خواستم🤲🤲🤲🤲🤲🙏🙏

🤲🤲برای من هم دعا کنیدبرای سلامتی بچم صلوات بفرستین انشالله همه چیزاش ب خوبی پیش بره التماس دعا چون خیلی منتظر بودیم 🤲🤲🤲حاجت روا باشید
خب هشت هفته مطمئنه دیگه که قلب تشکیل شده

اها درسته دوباره کامنتشو خوندم.ک میگه تازه وارد ماه دو شده

خدارو ۱۰۰ هزار مرتبه شکر مادر یه پسر کوچولوی ناز شدم...خدایا انشاالله همه ی منتظرا این حس رو تجربه کنن🤲

استرتر واسه منم دعا کن این ماه باردار بشم دیگه هر ماه استرسم بیشتر میشه.

ای خدا🥺🤲

مبارکه

خدارو ۱۰۰ هزار مرتبه شکر مادر یه پسر کوچولوی ناز شدم...خدایا انشاالله همه ی منتظرا این حس رو تجربه کنن🤲
استرتر واسه منم دعا کن این ماه باردار بشم دیگه هر ماه استرسم بیشتر میشه. ای خدا🥺🤲 مبارکه

انشالله 

آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭
فداتشم برام دعاکن همه چیز ب خوبی پیش بره فقط سالم باشه از خدا خواستم🤲🤲🤲🤲🤲🙏🙏

وقتی به قدرت مطلق توکل کردی دیگه خیالت راحت برو خوب بخور و بخواب تا به امید خدا نی نی نازت رو بغل کنی عزیزجان🤗🤗

🌹و خدایی که به شدت کافیست🌹