2777
2789
عنوان

اونایی که خیلی خوشگلن و وقتی وارد جمع میشن همه بهشون نگاه میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 1874 بازدید | 91 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا تازه وارد جمع بشی همه نگات میکنن ربطی ب خوشگلی و..نداره😅

نه بعضیا واقعا چشم همرو میگیرن 

تینا.م هستم، یه کوچولویی رو دارم بزرگ میکنم بنام بادوم🐩🐩🤠دانشجوی نی نی سایت از اون نسلی که پاش به دانشگاه باز نمیشه به لطف کرونا 🐥تهرانم ولی عازم رشت اگه کرونا بخواد🍻 

خیلی احساس فروتنی و بزرگواری بم دست میده و اون محل رو شایسته ی زیبایی درونم و بیرونم نمیدانم ودر حالی که عینک افتابی را از زلفانم بیرون می رهانم محل را ترک میکنم (مثلا منم جزو اون افرادم )😎

من عادت کردم دیگه راستش از وقتی بینیمو عمل کردم همه چی تکمیل شد قبلش زیاد مالی نبودم😂😂😂😂🤦

قد170وزن هدف۶۸کیلو وزن اولیه۸۴کیلو بعداز دوهفته فعلا۸۲کیلو من میتونم😎😎 قراره هرماه بعداز وزن کشی وزن جدیدم رو ثبت کنم  شمایی ک امضامو میبینی اگر نکته ای داری ب درد لاغری بخوره مرسی میشم برام بگی
وقتی نزدیک میشن گاهی خجالت ولی عجیبه اما ازش لذت میبرم 

اما وقتی مردای پیر یا متاهلا نگاه میکنن واقعا تنفراوره...

تینا.م هستم، یه کوچولویی رو دارم بزرگ میکنم بنام بادوم🐩🐩🤠دانشجوی نی نی سایت از اون نسلی که پاش به دانشگاه باز نمیشه به لطف کرونا 🐥تهرانم ولی عازم رشت اگه کرونا بخواد🍻 
😐😂

والا به خدا اما نمیدونم چرا هر کی منو میبینه میخنده 💔😐

❤❤ یه دقیقه این پایینو نگاه میکنید قربون چشمای خوشگلتون https://adanbaba.com/wap/goods/bargainlaunch?launch_id=587433  دوست جونیام بهم رای میدید خوشحالم کنید الهی خدا شما رو خوشحال کنه 😘😘😘