2777
2789

یبار اتفاقی اینجا یکی تاپیک زده بود و این ختم گذاشته بود و در نهایت ناباوری سریع حاجت گرفتم 

۲۰ الی ۴۰ نفر میشیم برای همه دعا میکنیم  

نفری ۱ الی ۲ حدیث کسا سهممونه

فردا اذون ظهر میخونیم 

هر موقع که به ۲۰ نفر یا بیشتر برسیم لیست دوستان میزارم شما قبل دعا خوندن اینجارو چک میکنید و واسه همه دعا میکنید

امیدوارم همه حاجت روا شیم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من ۱ بار میخونم  التماس دعا از همگی

عزیز دلم ممکنه سهمت دوبار بشه چون به تعداد دوستان بستگی داره 

هدف ختم اینه که چهل بار خونده بشه اگه میتونی بگو من اسمتو بنویسم فردا قبل ظهر هم اینجا رو چک کن هم نوشتم چند بار بخونید هم اسم دوستان نوشتم 

سلام عزیزم... 

عصری که حدیث کسا میخوندم گفتم کاش توی جمع میخوندم به خاطر جمع حاجت روا میشدیم... اخه اقا رسول الله ص قسم خورده که حاجت روا میشیم... 

عزیزم ممنون که داری گروه تشکیل میدی. فقط کاش یه ساعتی بگی که همه با هم بخونیم... من خیلی به این حاجتم محتاجم امیدم اینه توی جمع شما حاجت روا شم... 

من هستم

توی قنوت نمازتون دعای سلامتی حضرت صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف (دعای اللهم کن لولیک...) رو بخونید. خدایا من اعمال مستحبی ام رو به نیابت از تمام این دل شیفتگان حضرت انجام میدم. 

@اعتصامی  

@درمسیرخدا  

@رزقرمزرنگ  

@سماااانه  

@بهارناز20  

بچه ها بیایین دور هم حدیث کسا بخونیم 

توی قنوت نمازتون دعای سلامتی حضرت صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف (دعای اللهم کن لولیک...) رو بخونید. خدایا من اعمال مستحبی ام رو به نیابت از تمام این دل شیفتگان حضرت انجام میدم. 

@nashmel  

@idelvin  

@1321  

@یاس6709  

@ساراخانوم6373  

سلام عزیزم...  عصری که حدیث کسا میخوندم گفتم کاش توی جمع میخوندم به خاطر جمع حاجت روا میشدیم.. ...

سلام مهربون انشالله حاجت روا میشی فداتشم 

منم خیلی به این ختم اعتقاد دارم چون سه سال پیش در حالی که امیدمو از دست داده بودم خیلی زود حاجتم و گرفتم و الان خیلی محتاج دعا دوستانم و میدونم خیلی از دوستان دیگه هم شرایط منو دارن  

فک کنم ساعت ۱ ظهر میشه حدودا اسمتون مینویسم قبل اینکه بخونین حتما اینجا رو چک کنید 🌸🙏🏻🤍 التماس دعا

@ریحانهبانو  

@سواره  

@ردمنا  

@شکموووووو  

@aysodaa  

سلام مهربون انشالله حاجت روا میشی فداتشم  منم خیلی به این ختم اعتقاد دارم چون سه سال پیش در حا ...

ممنونم عزیزم که دعوتم کردی. چشم حتما چک میکنم. 

توروخدا برام خیلی دعا کن... به امیدی وارد جمع شما شدم... بدجور دلم شکسته... 

من تنهام... تنهایی میخونم... میگم تو جمع شما بخونم بلکه به ابروی شما کنم حاجت روا بشم... 

برای دلم دعا کن... 

ان شاءالله امام زمان برای جمع ما به ویژه شما که بانی شدی دعا کنه. آمین

@گمنام156  

سلام عزیزم... حتما بیا منتظرتیم