2777
2789
تومنی یامن توام🥺🥺🥺؟ دقیقا مثل همیم حسرت به دلم موند دست‌چپمو‌پیش کسی بتونم بازکنم همش قایمش میکن ...

😁😍

خداییش با بچه کوچیک درمانی که میدن یکم سخته و این قارچ ناخن هم یچیز خیلی مسخره ونادری هست انگار 

دیروز یکی میگفت دکترای پوست هم همه رفتن تو کار زیبایی دیگه اینجور چیزارو نمیتونن درمان کنن😑

ممنون ازت انشالا بزودی بیایم بگیم همینجا که خوبش کردیم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😁😍 خداییش با بچه کوچیک درمانی که میدن یکم سخته و این قارچ ناخن هم یچیز خیلی مسخره ونادری هست انگا ...

اره‌واقعا کاش میشد باخوردن قرص حلش کرد پمادخیلی سخته همش شسته‌میشه نمیمونه روناخن

ماهم چشم بازاروکورکردیم بابیماریمون🤣🤣

انشالله درست میشه عزیزم🥰😍

‌ 𖤐⃟♥️•○━ ᵞᵒᵘ'ʳᵉ ᵐʸ ᵐᵒᵒᶰ ‌‌
اره‌واقعا کاش میشد باخوردن قرص حلش کرد پمادخیلی سخته همش شسته‌میشه نمیمونه روناخن ماهم چشم بازاروکو ...

راستی بانو جان یادم رفت بپرسم شما متوجه شدید اصلا چرا ناخنتون قارچ گرفت ینی به چه دلیل و از کجا شروع شد زمینه اش چیه؟

من خودم هنوز موندم واقعا چیشو یهو قارچ دراومد 

راستی بانو جان یادم رفت بپرسم شما متوجه شدید اصلا چرا ناخنتون قارچ گرفت ینی به چه دلیل و از کجا شروع ...

اره عزیزم من‌توبارداریم گرفتم دکترگفت قارچ‌بارداریه و‌چون توبارداری نمیشد دارویی مصرف‌کنم بدترشد و‌کل ناخنم درگیرشد شماچی؟

اره عزیزم من‌توبارداریم گرفتم دکترگفت قارچ‌بارداریه و‌چون توبارداری نمیشد دارویی مصرف‌کنم بدترشد و‌ک ...

چه جالب این نشنیده بودم 

منم والا دقیق نمیدونم پسرم ۹ ماهه اینا بود یهو یه گوشه پایینیش شروع کرد به زرد شدن منم فکر کردم خودش خوب میشه کمکم  اومد کل ناخن درگیر کرد اونموقع عقلم نمیرسیداین چیه و پیگیری کنم وگرنه زود خوب میشد از بس مشغول بچه داری بودم چون معمولا دست تنها بودم خانوادم نیستن کنارم 

یه حدسم اینه ضربه خورده باشه حین بچه داری یا اینکه بخاطر اینه پسرم ۸ ماهش بود کرونا خیلی بدی گرفتم همون اوایل اومده بود در حد مرگ رفتم خلاصه شایدم بخاطر سیستم ایمنیم خیلی پایین اومده بوده یا داروهای اونموقع استفاده کردم 

متاسبانه نمیدونم دقیقا بخاطر چیه 

چه جالب این نشنیده بودم  منم والا دقیق نمیدونم پسرم ۹ ماهه اینا بود یهو یه گوشه پایینیش شروع ک ...

علت قارچ ضربه .لاک.زیادبااب سروکارداشتن‌و ضعیف شدن سیستم ایمنیه.

احتمالا مورد سوم‌و چهارمو داشتی .میدونی اولش پیگیر نشدیم رسید به اینجا الان‌واقعا یکی ازآرزوهام شده درست شدن این ناخن نمیدونم‌چیکارکنم‌میترسم بکشم دیگه درنیاد یااصلا درستش نشه 

یه عکس از ناخنت میزاری عزیزم ببینم دقیقا چجوریه ؟

شماعکس بفرست ببینم شبیه همیم؟ب ناخنم قطره خوراکی مشکی خوردسیاه شد دیگه هم پاک نشد نزدیک ب یک ماه پیش

شماعکس بفرست ببینم شبیه همیم؟ب ناخنم قطره خوراکی مشکی خوردسیاه شد دیگه هم پاک نشد نزدیک ب یک ماه پیش

آخ آخ دقیقا همینطوره 😢 

من دو سه روزه بتادین(برای بار اول) و پماد های قبلی رو شروع کردم

آخ آخ دقیقا همینطوره 😢  من دو سه روزه بتادین(برای بار اول) و پماد های قبلی رو شروع کردم &nbs ...

من که دیگه بیخیالش شدم میدونی خسته شددم ازبس هرکارکردم درمان نشد ولی یه چیزش خیلی یده چون صدف جداست میخوره جایی انگارقلب ادموچنگ میزنن ازبس دردداره

منم میخوام ناخنای دستمو بکشم خیلی زشت هستن همچنین هم کوتاه میشه بگید اگه بکشم بلندتر از قبل میشن یا نه؟

خدایا ممنونم بابت هدیه ای که بهم دادی الهی که دامن همه رو سبز کنی و هیچ کسی رو ناامید و دلشکسته از درگاهت برنگردونی 😍😍❤❤