2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ویییی🥺🥺😭😭😭😰😰😰😰دردش قابل تحمل نیس نه؟؟؟

دردش شدیده دروغ چرا ولی قابل تحمله. می بینی که من ناخنمو کشیدم الانم دارم تجربم رو با تو در میون می ذارم. من جفت ناخن‌های شصت پام رو کشیدم

من دوبار ناخنم رو کشیدم چندجا رو بس حس کرد بعد کارو انجام داد درد نداشت فقط بوی سوختگی پام میومد بعد ...

ناخن شست پا؟

برای منم تو گوشته.اون کنارشو برات نازک برید بازم رفته تو؟

دکتر‌گفته بخاطر قارچ

لابد بی حسی میزنن

عاشق سربازی و موتور سواری، کاش پسر بودم حداقل این دوتا رو تجربه میکردم😢یه چپ دست باهوش🙂عاشق جنگی کردن خروس ها با فلفل. البته اگه دزدا بزارن🙃عاشق درست کردن سوت با یه خوشه گندم سبز😁انقدر فضول بودم و تو خاکا بازی میکردم موهامو تراشیدن😶همیشه در حال ولویی✌️😐 لحجه ی ما خیلی شیرینه ولی نمیدونم چرا خودمون بدمون میاد😕  یه نمونش اینه که به کثیف میگیم‌⇦پِچَل😐😐
دردش شدیده دروغ چرا ولی قابل تحمله. می بینی که من ناخنمو کشیدم الانم دارم تجربم رو با تو در میون می ...

یا خدا من مث سگ میترسم 🤯🤯🤯 چیکار کنم

✨خدایا امیدم توئی✨
من دوبار ناخنم رو کشیدم چندجا رو بس حس کرد بعد کارو انجام داد درد نداشت فقط بوی سوختگی پام میومد بعد ...

آنتی بیوتیک بذار روش تا عفونت نکنه. تحمل کن تا رشد کنه وقتی رشد کرد صاف کوتاه کن گرد به هیچ عنوان کوتاه نکن. دو میلی متر هم بالاتر از قسمت سفید ناخن کوتاه کن از ته کوتاه نکن. می تونی کلسیم و ویتامین دی استفاده کنی رشدش سریعتر میشه

نههههههه نکشیا  منم این مشکلو داشتم با سوهان ناخن یکم دستمال کاغذی هول بده زیرش اونو میاره بالا ...

خب اون دستمال باید همیشه اونجا باشه؟

برش داری باز برمیگرده سر جاش ک

منم ناخنم تو گوشتمه.اتفاقا الان کناره هاشد با سوهان گرد کردم ببینم تاثیر داره یا نه

سوزنش حتما وحشتناک درد داره 😭😭😭😭🥺🥺🥺🥺

برا من انگشت پام رفته بود تو گوشت خیلی درد میکرد

خودش از وسط شکست.نمیدونم بخاطرضربه بود یا کمبود ویتامین

عاشق سربازی و موتور سواری، کاش پسر بودم حداقل این دوتا رو تجربه میکردم😢یه چپ دست باهوش🙂عاشق جنگی کردن خروس ها با فلفل. البته اگه دزدا بزارن🙃عاشق درست کردن سوت با یه خوشه گندم سبز😁انقدر فضول بودم و تو خاکا بازی میکردم موهامو تراشیدن😶همیشه در حال ولویی✌️😐 لحجه ی ما خیلی شیرینه ولی نمیدونم چرا خودمون بدمون میاد😕  یه نمونش اینه که به کثیف میگیم‌⇦پِچَل😐😐
مبگن همون بی حسیش درد داره

تحمل کن راحت میشی

برا من انگشت پام رفته بود تو گوشت خیلی درد میکرد خودش از وسط شکست.نمیدونم بخاطرضربه بود یا کمبود وی ...

حتما بخاطر ضربه شدید بوده

✨خدایا امیدم توئی✨
خب اون دستمال باید همیشه اونجا باشه؟ برش داری باز برمیگرده سر جاش ک منم ناخنم تو گوشتمه.اتفاقا الا ...

دستماله میمونه اونجا اصلا درنمیاد که بخوای اذیت شی یه بار امتحان کن قلقش  دستت میاد دیگه عمرا بری سمت ناخن کشیدن

کاربر خانم هستم