2777
2789
سمی_ترین_تاپیک_ها~#  

واقعا اصیلشو کجای دلم بزارم

بعد چند سال زندگی سمی امسال تونستم روی پای خودم بایستم و تمومش کنم شنیدم شنیدم شنیدم حرف مردم رو ولی رها کردم هرچیزی که شادی از من وبچم گرفته بود امیدوارم برای همیشه کنار بچم شاد وخوشحال باشم💛

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سمی_ترین_تاپیک_ها~#  

خرافه_سایت💫#  

اون کسی ک نظرش بر خلاف نظر شماس دشمنت نی ی انسان دیگس تو این کره خاکی:)خیلی دوس دارم ب اونایی ک میان ب ادما میگن تو هنوز بچه ای و ممکنه این مسئله رو درک نمیکنی بگم سن آدما فق و فق ی عدده ممکنه ی بچه ۱۵ساله فکرش اندازه ی ادم ۳۰ساله کار کنه:))))) اگه قرار باشه همه نظراتشون یکسان باشه اصلا دنیا قشنگ نبود باید حتما زشتی باشع ک زیبایی قشنگ بنظر بیاد✨     
سمی_ترین_تاپیک_ها~#  

خرافه_سایت💫#  

اون کسی ک نظرش بر خلاف نظر شماس دشمنت نی ی انسان دیگس تو این کره خاکی:)خیلی دوس دارم ب اونایی ک میان ب ادما میگن تو هنوز بچه ای و ممکنه این مسئله رو درک نمیکنی بگم سن آدما فق و فق ی عدده ممکنه ی بچه ۱۵ساله فکرش اندازه ی ادم ۳۰ساله کار کنه:))))) اگه قرار باشه همه نظراتشون یکسان باشه اصلا دنیا قشنگ نبود باید حتما زشتی باشع ک زیبایی قشنگ بنظر بیاد✨     
سمی_ترین_تاپیک_ها~#  

خب اعتقاد ندادی دیگه چرا مسخره میکنی😐

سر بر شانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی ونه از بهشت به رقص در آیی اگر کسی احساست را نفهمید مهم نیست سرت را بالا بگیر ولبخند بزن فهمیدن کار هر آدمی نیست
عنوان میزنن  عنوان مشخصه دوست ندارید میتونید نیاید😉 ن اینکه بیایید و ادای پیر مُرشد رو در بیا ...

دیقا

سر بر شانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی ونه از بهشت به رقص در آیی اگر کسی احساست را نفهمید مهم نیست سرت را بالا بگیر ولبخند بزن فهمیدن کار هر آدمی نیست
عنوان میزنن  عنوان مشخصه دوست ندارید میتونید نیاید😉 ن اینکه بیایید و ادای پیر مُرشد رو در بیا ...

اومدن یا نیومدن ما ب خودمون مربوطه 😉👌

خب اعتقاد ندادی دیگه چرا مسخره میکنی😐

مسخره نکردم من میگم خیلی برام عجیبه یک عده تو قرن ۲۱ دنبال حس ششمن..حس ششم فقط فقط برای خودت کار میکنه نه برای تو که اصلا نه دیدمت نه میشناسمت

یکم زندگی کن! از مسیر لذت ببر....این لحظات دیگه تکرار نمیشن!🌱💜☘️💛

واسه اومدن تو تاپیکهام باید از شما اجازه بگیرن؟

یکم زندگی کن! از مسیر لذت ببر....این لحظات دیگه تکرار نمیشن!🌱💜☘️💛
مسخره نکردم من میگم خیلی برام عجیبه یک عده تو قرن ۲۱ دنبال حس ششمن..حس ششم فقط فقط برای خودت کار میک ...

منم اينطور فك ميكردم تا وقتي دونفر درست حدس زدن

آرام باش...‼️الان تاريخ 1501 است و ما رفته ايم...پس هيچ چيزي ارزش اين همه دلهره و غم را ندارد...🚫
مسخره نکردم من میگم خیلی برام عجیبه یک عده تو قرن ۲۱ دنبال حس ششمن..حس ششم فقط فقط برای خودت کار میک ...

کار میکنه

اعتقادات ما هم ب خودمون مربوطه💃🤭🤭

ما بدنبال اینیم ک از خرافاتی بودن دراین😬

خدا رو قبول ندارید خیلییییی بده هاااااا!!!