2777
2789
عنوان

برای پوست صورتتون چه کارهای میکنین بیاین بگین ماهم استفاده کنیم😜

| مشاهده متن کامل بحث + 6718 بازدید | 211 پست
مرسی عزیزم.. برم بخرم پس

فداتم.یه تاپیک دارم راجب سرم .نکته هاشو گفتم.تو تاپیکام بگردی هست خواستی بخون

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌
عزیزم من ۲۰۰ تومن خریدم سرم‌پریم شما از کجا ۱۴۰ خریدی 😶

من از لوازم ارایشی گرفتم.البته چندماه پیش.حتما گرون شده پس.این دفعه لانبیا گرفتم 140 شد

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عزیزان حتمآازماسک سدروماست استفاده کنیدحتی اگه شده دوبارفقط ببینیدپوستتون چه شفاف میشه من همیشه دارم استفاده میکنم لایه بردارطبیعی هست وهم پوستم حالت لیفت دادوهم رنگ پوستم خیلی روشن شد

عزیزان حتمآازماسک سدروماست استفاده کنیدحتی اگه شده دوبارفقط ببینیدپوستتون چه شفاف میشه من همیشه دارم ...

من سدر و شیر استفاده میکنم اینم عالیه

میشه برای شفای خواهرزادم صلوات بفرستین

ببین این ماسکایی که من میزنم خیلییی عالیه من بدون این ماسکا صورتم صورت نمیشه 

اولین ماسک تخم مرغ 

روش:زرده تخم مرغ رو از سفیده جدا کن و بعدش سفیدشو یکم هم بزن قبلش صورتتو حتما بشور سفیده رو بزن به صورتت وایسا تا خشک شه بعد با آب گرم بشور 

فوایدش:

پاکسازی،جولای سر سیاه و زیر پوستی رو نابود میکنه سریع ،جوان سازی،و خیلی به جوون موندن پوستت کمک میکنه 

ماسک بعدی 

سیب زمینی

روش:سیب زمینی رو پوست بکن رندش کن ابشو بگیر به مدت ۲۰ دقیقه روی صورتت بزار بهت قول میدم نیازی به کرم دیگه نداری ازین ببعد

فولید:سفید کننده طبیعی ،جوانسازی،پوستای مرده رو از بین میبره 

من ازین دوتا استفاده میکنم پوستم خیلی خیلی صاف و سفید بدون جوشه قبل این داغون بودم🙂