2777
2789
عنوان

بابام گفت دیگه بچه ت و نمی بوسم

| مشاهده متن کامل بحث + 841 بازدید | 36 پست
6ماه 

اخی عزیزم

بابات نمیتون بوسش‌نکنه  جزاینک‌نبری پیشش خخخ  بابای منم همینطوربود

8...(یک توآزردمرا..ویک جهان شادم نکرد..)...دلتنگی خیلی نامرده.ازیک جایی به بعد می شینی یه گوشه با بغض نگاه میکنی تا زندگی تموم بشه...۴آبان۱۴۰۱ عشقم برای همیشه ترکم کرد بعدازاون دیگ هرگز به هیییچکس اعتمادنمیکنم عاشق نمیشم تنهایی رو باجون ودل نگه میدارم خیلی دوسش داشتم صداش آرومم میکرد..ارزومه پشیمون بشه ی روزی برگرده ارزوش باش یک بار دیگ باهاش حرف بزنم فقط دنبالم بگرده وتوحسرتم بسوزه ک هییچ کس مث من دوسش نداشت...دلتنگم 😔😔دلم میخوادیکی بیاد دستموبگیره بلندم کنه بگه میدونم چقدرسختی کشیدی میدونم شبهات پر از دردبود میدونم چقداشک ریختی اما‌ازاین به بعد هرچ  قبل من بود فقط کابوس بود...یکی بیادکه نره یکی که ازچرت ترین چیزها براش حرف بزنم وخسته نشه ..🥀ب سلامتی اون روزی که  اونی ک ترکم کرد تاوان پس بده دلش مثل دل من بشکنه هرشب مث من اشک بریزه ازدلتنگی نابودبشه ب سلامتی روزی که داغ عزیزترین ادم زندگیش بره توی دلش بسلامتی روزی ک بیچارگیش روببینم..روزی اروم میشم ک  اون تاوان پس بده سنگدل نیستم ولی درحقم ظلم شد ب زور منواز خودش جداکرد..دوسال منو عاشق خودش کردوبا بی رحمی ترکم کرد پس ب سلامتی  شکست اون🥂دلم گرفته هیشکی نیست که ببینه غروبا چجوری  اشک روی گونم می شینه😔دلم میخواد خودمو بردارم برم یه جای دور خییلی دور هیچکس رونبینم حتی گوشیمم نبرم صدای کسی رو نشنوم..🥀..امیدوارم هرکجا هستی همیشه غمگین باشی.۱۰دی صدای شکستنش روشنیدم خدا جای حق نشسته

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

آخییی عزیزم  ناراحت شده  اشکال نداره  اول برو به مامانت بگو ک بهش توضیح بده بعدا  وقتی ک قانع شد  توام برو معذرت خواهی کن  ازش  بااین که حق کاملا با توعه  ولی خب حتما دلش گرفته  وگرنه واقعا نگفته ک   پدربزرگا دلشون میره برا نوه هاشون

من از دیوانه ها دیدم هزاران عاقل مرده‌‌‌..
البته من باشم غیر مستقیم به مادرم میگم که بهشون بگن نه مستقیم ولی مطمئن شو دلیل دیگه ای نداره جوش ...

ن دقیقا بعد از اینکه بابا بوسش کرد اینجوری شد همونجا ای ک بوس کرده بود 

شما اگه بودی چیزی میگفتی ب بابات؟ 

اره عشقم  منم به بابام گفته بودم وقتی ریش داره از صورت پسرم بوس نکنه    اونم وقتایی ک بدونه ما میخوایم بریم یا ریشاشو میزنه  یا  از صورتش بوس نمیکنه...

البته هرکسی اخلاقش فرق میکنه  باید باشناختی ک از بابات داری  باهاش حرف میزدی

من از دیوانه ها دیدم هزاران عاقل مرده‌‌‌..
شما اگه بودی چیزی میگفتی ب بابات؟ 

من که نمیگم از محبت و دوست داشتن بوسش میکنن دیگه داداشم انقد پسرمو بوس میکنه صورتش دون دون و قرمز میشه ولی دلم نمیاد چیزی بگم مامانم بهش میگه ریش داری بچه اذیت میشه اونم میگه خواهرزادمو بوس نکنم کیو بوس کنم بچه همسایه رو و اینطوری ما قانع میشیم . حساس نشو عزیزم برو از دل بابات دربیار حتما بد بهش گفتی که دلخور شده

1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........‌ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته  

دخترمن شونزده ماهشه جز خودم و همسرم هیشکی تا حالا بوسش نکرده از وقتی متولد شد کرونا بود کسی جرات نمیکرد بغلش کنه.شوهرمم نمیذاشتم تا یه مدت بهش نزدیک بشه🤐🤫 😂😂😂

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 
اصلاً تواین کرونا بوسیدن کاردرستی نیست من اصلاً بچه هامونمی بوسم

تازه تست کرونا بابام چندوقت پیش مثبت شده بود اما علائمی نداشت ولی رعایت نمیکنه همش میبوسه منم روم نمیشه چیزی بگم 

با# سیاست باشیم

بگو بابا بیا منو بوس کن این بچه بده سوسوله جوش میزنه 

مد شده مینویسن همسرم فلان شغل خودم فلان شغل سوال دارید بپرسید منم شوهرم سوپر مارکت داره منم خوراکی خور هستم سوالی درمورد خوردن و خوراکی داشتید در خدمتم🍬🍫🍦🍩🍭