2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من میشناسمت عزیزم مطمئنم خدا برات  جبران میکنه امیدوارم اون روزی رو ببینی که گل پسرات باعث افتخارت بشن جوری که تو زندگیشون اینقدر موفق بشن که همه بگن افرین به مادرشون که این بچه هارو تربیت کرد به امید اون روز زندگی کن

اسمم یه شخصیت کارتونی هست و اونطوری که شما فکر میکنید تلفظ نمیشه لطفا سوال نفرمائید متشکرم🤨
داداش منم همینه اسمشم سعید چند ساله سرکاره چیزی که نداره هیچ کلی هم بدهکاره دیگه خسته شدیم امشب زنگی ...

انشالله خدا هر دوتايشون را هدايت كنه ميفهم چي ميگي باز اون ميره سر كار مال ما كار هم نميره 

من میشناسمت عزیزم مطمئنم خدا برات  جبران میکنه امیدوارم اون روزی رو ببینی که گل پسرات باعث افتخ ...

ممنون مهربونم سلامت باشی؛ التماس دعا🌹🌹😘😘

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**
اره متاسفانه گره خورده بود دیر سزارین کردن، 

عزیزم.. پسر عمو منم سی پی شده.. خیلی سخته عزیزم درک میکنم... اونم اکسیژن ب مغزش نرسیده... الان منم بند ناف دو دور دور گردن ی دور دور دستشه تو هفته 34 هستم و از 28 هفته دکتر گف بند ناف پیچیده. خیلی نگرانم... اگه عزیز میشه درخواست دوسیمو قبول کن

تاتی عزیز من دیشب اتفاقی وارد تاپیکهای شما شدم با خوندن تاپیکیها با خنده هاتون خندیدم و غصه هاتون اشک ریختم .

عزیزم چه پسر زیبا و شیرینی داری خدا برا حفظش کنه تو یه مادر قوی هستی امیدوارم خدای مهربون بهت قدرت و صبوری بده که بدوش کشیدن بعضی از دردها صبر زیادی میخواد

از انجا که دیگران نمی توانند از همان دیدگاه شما به مسائل نگاه کنند،نمی فهمند انچه سرسری می گویند تا چه حدی می تواند شما را بیازارد💞
تاتی عزیز من دیشب اتفاقی وارد تاپیکهای شما شدم با خوندن تاپیکیها با خنده هاتون خندیدم و غصه هاتون اش ...

قربونت برم مهربون زنده باشی ممنون ؛ التماس دعا🙏🙏🙏🌺🌺🌺

قربونت برم مهربون زنده باشی ممنون ؛ التماس دعا🙏🙏🙏🌺🌺🌺

فدات شم گلم دیدن خانومای قوی و صبوری مثل شما ولقعا الهام بخشه

از انجا که دیگران نمی توانند از همان دیدگاه شما به مسائل نگاه کنند،نمی فهمند انچه سرسری می گویند تا چه حدی می تواند شما را بیازارد💞
فدات شم گلم دیدن خانومای قوی و صبوری مثل شما ولقعا الهام بخشه

🌺🌺🌺🙏🙏🙏

نمیدونم چرا دوستهای مجازی انققدر مهربون و خوبن و بوی خدا رو میدن 😢😢😢😍😍😍

🌺🌺🌺🙏🙏🙏 نمیدونم چرا دوستهای مجازی انققدر مهربون و خوبن و بوی خدا رو میدن 😢😢😢😍😍😍

عزیزدلم😍😍😍❤❤❤