2777
2789
عنوان

شوهرم عکس دونفرمونو برداشت

265 بازدید | 8 پست

تاپیکای قبلم گفته بودم که همکار خانمش صبح باهاش تماس گرفته و الکی گفت بخاطر حقوق بوده امروز داشتم فالووراشو نگا میکردم دیدم عکس دو نفره پرفایلشو برداشته و یکی از همکارا خانمش رو فالو کرده اونم همین طور زنگ زدم پرسیدم ازش گفت شوهرش گفته نمی‌دونم فالوش کن از این حرفا ک منم قاطی کردم از این دروغ بزرگش و قطع کردم حالا بنظرتون به دختره پیام بدم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پیج دختره قفله شوهرم گفت متاهله ولی فکر نمیکنم 

پیج دختره رو با یه اکانت فیک دخترونه فالو کن اکسپت کنه ببینی متاهله یا نه و کلا چجور آدمیه. به شوهرت نگو که بهش مشکوکی و ازش چیزی نپرس. خودت باید سر دربیاری نه اینکه به اون بگی.

پیج دختره رو با یه اکانت فیک دخترونه فالو کن اکسپت کنه ببینی متاهله یا نه و کلا چجور آدمیه. به شوهرت ...

پیجش‌ پی وی عه فکر نکنم اکسپت کنه بیو و پرفایلش مثل کسی نیست ک متاهل باشه به شوهرمم گفتم ک بدونم دلیلش چیه و یه دلیل مسخره آورد قطع کردم دیگه زنگ نزد توضیح بده 

پیجش‌ پی وی عه فکر نکنم اکسپت کنه بیو و پرفایلش مثل کسی نیست ک متاهل باشه به شوهرمم گفتم ک بدونم دلی ...

تو پیج بساز عکس دخترونه بامزه بذار. چند تا فالوئر فالویینگ هم ادد کن که طبیعی بشه بعد ریکوئست بده احتمالا قبول میکنه.