mina_hastam مدیر عضویت: 1399/12/18 تعداد پست: 8199 عنوان عمل بینی | مشاهده متن کامل بحث + 117 بازدید | 22 پست توی این اوضاع کرونا کار درستیه؟بچه کوچیکم دارم دوس دارم ب همسرم بگم چندروز مرخصی بگیره نگهش دارهنگین مگه واجبه .. دوس دارم یکم تغییر کنم ﷽من خوבمم ..نـہ تنـבیسے از اونچـہ ڪ בیگراט میپسنـבט .. نـہ تقلیـבے از اونچـہ ڪ بهش باور نـבارم .. من با تمام کم و کاستیا خوבمم ـٖؒ 1400/03/26 | 10:53 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
abnabatt عضویت: 1400/03/26 تعداد پست: 192 مبارکه دماغ جدید گلم.حالت چطوره؟ مرسی عزیزم.خوب اصن درد نداره فقد کلافه میشه ادم انقد میخوابه😂 تیکر تولد 5سالگیه گل پسرم 🤩✨میشه واسه سلامتیش یه «صلوات» بفرستین🥺❤️😘
abnabatt عضویت: 1400/03/26 تعداد پست: 192 دو ساله.اذیت میشی؟ نه اصلا نه درد داره نه اذیت تیکر تولد 5سالگیه گل پسرم 🤩✨میشه واسه سلامتیش یه «صلوات» بفرستین🥺❤️😘
mina_hastam مدیر استارتر عضویت: 1399/12/18 تعداد پست: 8199 نه اصلا نه درد داره نه اذیت بچت وابستت نیس؟ ﷽من خوבمم ..نـہ تنـבیسے از اونچـہ ڪ בیگراט میپسنـבט .. نـہ تقلیـבے از اونچـہ ڪ بهش باور نـבارم .. من با تمام کم و کاستیا خوבمم ـٖؒ
abnabatt عضویت: 1400/03/26 تعداد پست: 192 بچت وابستت نیس؟ چرا با گریه موند پیش مامانم رفتم تا بهوش بیام اورده بودن پیشم نمونده بود خونه. تیکر تولد 5سالگیه گل پسرم 🤩✨میشه واسه سلامتیش یه «صلوات» بفرستین🥺❤️😘
nazij عضویت: 1397/03/22 تعداد پست: 6652 مرسی عزیزم.خوب اصن درد نداره فقد کلافه میشه ادم انقد میخوابه😂 خخخخخ خب بخاب استراحت کن بخور.راضی ک هستی؟منم مخام عمل کنم ولی پولشو باید جم کنم ماآرزوهامون حبس ابدخورده....💔
abnabatt عضویت: 1400/03/26 تعداد پست: 192 خخخخخ خب بخاب استراحت کن بخور.راضی ک هستی؟منم مخام عمل کنم ولی پولشو باید جم کنم والا فلا بازنکردم ببینیم چیشدع اصن امروز برم تامپون برداره ببینم چطوریه همش میترسم اونی ک میخاستم نشه.🥺 تیکر تولد 5سالگیه گل پسرم 🤩✨میشه واسه سلامتیش یه «صلوات» بفرستین🥺❤️😘
nazij عضویت: 1397/03/22 تعداد پست: 6652 والا فلا بازنکردم ببینیم چیشدع اصن امروز برم تامپون برداره ببینم چطوریه همش میترسم اونی ک میخاستم نش ... شده انشاالله ماآرزوهامون حبس ابدخورده....💔
mina_hastam مدیر استارتر عضویت: 1399/12/18 تعداد پست: 8199 چرا با گریه موند پیش مامانم رفتم تا بهوش بیام اورده بودن پیشم نمونده بود خونه. خب تو خونه ک نتونستی نگهش داری.پیش شوهرت موند؟ ﷽من خوבمم ..نـہ تنـבیسے از اونچـہ ڪ בیگراט میپسنـבט .. نـہ تقلیـבے از اونچـہ ڪ بهش باور نـבارم .. من با تمام کم و کاستیا خوבمم ـٖؒ